Titleist Fitting Ausztriában

Ifj. Sárközi Richard apja nyomdokába lépett. A 2017-es év egyik meglepetés embere volt, hiszen a válogatottban és néhány hazai rendezésű versenyen is sikerült borsot törnie a „nagyok” orra alá. A junior nemzeti együttes tagja folyamatosan fejlődik, s az elmúlt napokban édesapjával, Sárközi Ricsivel egy „club fitting”-en vettek részt Ausztriában, amelyről az apuka adott autentikus beszámolót lapunknak.

„Nagyon készségesek voltak, minden nagyon profin működött. Már egy órával előbb ott voltunk a GolfRange Schwechatban. Nem szerettem volna, ha valami közbejön az úton. Céltudatosan mentünk, csak a Titleist ütőket szeretettünk volna beméretni  (Titleist volt S. Richard szponzora, mikor profi játékos volt, szerk.!).

Kedves volt a fogadtatás. Mivel volt egy kis időnk, ezért Ricsi kapott két zsetont, kb. 50 labdát. Majd a bemelegítés után kezdődhetett a felmérés.

Az első ütő egy 7-es regular volt, de ezt puhának találtuk. Aztán hozott egy stiff 7-es vasat, ami már sokkal jobb volt, bár Ricsi ezt nehéznek találta, amit jelzett is a pro-nak. Ezért hozott egy újabb 7-es vasat, ami már könnyebb volt, de ugyanúgy stiff.

Gyönyörűen szálltak a labdái, magas hosszú ütések voltak 160-165méteresek. Majd egy 4-es vas következett, amivel szuperül ment. Aztán jöttek a sw, gw, lw. Ezek az ütőtípusok nem könnyített shafftosak, mert kell, hogy legyen súlya az ütőnek. Szépen szálltak a labdák, amitől nagy volt a boldogság. És jött a hibrid, 3 fa, Driver.

A Driverrel 230 méteresek voltak a labdái, ami 14 éves korához képest nagyon jónak számít. Ezt ott a szakemberek is alátámasztották és már össze is állt a készlet.

Végezetül összeírták, mit kell megrendeljünk a Titleisttől. Nagyon pozitív élményekkel tértünk haza, 2 órán keresztül foglalkoztak vele.

Ausztriát mindig is szerettem, sok kellemes emlék fűz ehhez az országhoz. Annak idején rengeteg jártam gyakorolni Fontanaba, az osztrák válogatotthoz. Most is bebizonyosodott, mindent megtesznek, hogy az ember jól érezze magát és boldogan távozzon.”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés