Kománovics: Csak élvezni akartam a golfot!

(kép: Facebook/GCT Tour)

Mint azt bizonyára sokan tudják dr. Kománovics Ibolya lett a GCT Golf Tour 2017 bajnoka, megnyerte a főnyereményt a St. Andrews-i golfutat, - mint mondta – életre szóló élményekkel tért haza Marokkóból.

„Meglepetésként ért a győzelem! Amikor elkezdődött a verseny, csak élvezni szerettem volna a játékot, nem gondoltam arra, hogy mi a cél – kezdte értékelését a bajnok. – Ahogy teltek a napok, és véget ért a verseny első fordulója, meglepett, hogy ott vagyok a fináléban. Természetesen nagyon örültem, hogy egy olyan nagyszerű és tapasztalt játékossal játszhatok döntőt, mint Palotásné Horváth Zsuzsa” – mondta az ügyvédnő, aki az esélytelenek nyugalmával lépett pályára a végjátékban.

„Jó hangulatú, baráti match play volt, ahol minimális célként egyetlen szakasz győzelmet tűztem ki magamnak, azonban minden bejött, ezért született ez a hihetetlen eredmény. Sokat jelentett, hogy már az elején sikerült áttörnöm a minimális célt, és ez a lélektani hatás segített abban, hogy egyre magabiztosabban játsszak” – tette hozzá, aki a győzelem mellett kivételesen nagy ajándéknak tartja, hogy a versenyen kiváló játékosokkal játszhatott egy flightban. Meznerics Gergő, Sátori Feri, Varga Irén, Rózsavölgyi János, és Brúder Balázs pro flight- társak, olyan hangulatot teremtettek számára, amely hozzájárult a sikerének eléréséhez. Ibolya elárulta, hogy egy-egy nehezebb pillanatban mindig visszagondolt edzőjének, ifj. Tringer Lászlónak tanácsaira, amiért hálás köszönettel tartozik neki.

Dr. Kománovics Ibolya következő állomása egy barcelonai hosszú hétvége lesz márciusban, ahol folytatja felkészülését a 2018-as szezonra, mivel határozott célja a hcp javítás.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés