Klézli Ferenc visszatér Tunéziába

Már az elmúlt évben is járt itt, és golfos doktorunk most feleségével az oldalán, újra Észak-Afrika felé veszi az irányt kedden. Mesés, 11 napos kikapcsolódás vár rájuk.

„A tavaly júniusi látogatás meggyőző volt. Tunézia ismét sok golfozót szeretne látni a pályákon és ezért mindent megtesznek. Az idei célállomás a Hammametnél található 45 szakaszos Golf Citrus, illetve a korábban magyarok által is kedvelt Sindbad Hotel.

Csodálatos 11 nap vár ránk, amelyben természetesen lesz golf, találkozom a Golf Citrus vezetőjével és egy nap kirándulást is beiktatunk a feleségemmel, aki nagy örömömre elkezdett golfozni. Ez lesz az első alkalom, hogy fűről fog ütni. Mindketten tűkön ülve várjuk már az utat” - tekintett izgalommal és várakozással telve az útra Klézli Ferenc.

Korábban 2006 és 2009 között sok golfozó látogatott Tunézia golfpályáira, ám az „arab tavasz” miatt (terrortámadások) a turizmus érthető módon visszaesett és az észak-afrikai ország innen próbál ismét visszakapaszkodni. Mindent meg is tesz, hogy ismét ott legyen a golfturisták térképén.

Klézli Ferenc útjáról természetesen folyamatosan beszámolunk a Hungarian Golf Magazin hasábjain.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés