Kuti Gábor érzi az erőt

Tovább erősítené Tata utánpótlásbázisát

A tatai Old Lake Golf Club junior felelőse sikeres szezonként értékelte a 2017-est, ennek megfelelően idén szeretne további lépéseket tenni a golf népszerűsítésében. Elmondása szerint, az MGSZ és a tatai golfklub biztosítja a feltételeket ahhoz, hogy Tata vonzáskörzetében, minél több új ember ismerhesse meg a golfot.

„Köszönet illeti Bábos Rékát és az Old Lake-t, akik a hétvége szombatján maradandó élményekkel ajándékozták meg a klub juniorjait. Egy kisebb ünnepség keretében díjazásban részesültek tanítványaim a 2017-es évben elért eredményükért, majd a napot bowlingozással és palacsintázással zártuk. Köszönet érte! Ugyanúgy hálás vagyok az MGSZ-nek is, mely már több éve - a junior program révén - jelentősen támogatja a kezdő fiatalokat. Nekik is elévülhetetlen részük van a tatai utánpótlás nevelésében” – mondta Kuti, aki idén tovább erősítené a bázist.

„Közel 30 fiatallal foglalkozom és 2018-ban szeretném ezt az utat továbbfolytatni. A nyári táborokkal, valamint az iskolaprogrammal - melynek keretében több száz gyerek látogat ki a golfpályára – rengeteg fiatallal tudjuk megismertetni a golfot. Tapasztalataink szerint, nagyon hasznosak, ugyanis ezekből az eseményekből tudunk leginkább meríteni. Ezekre kell nagyobb hangsúlyt fektetnünk a jövőben” – tette hozzá.

A fiatalok mellett természetesen a felnőttekről sem feledkezik meg. Hamarosan például Törökországba utazik, pont oda, ahonnan Dibusz Laciék pár napja hazajöttek.

„Egy baráti társaság megkért, hogy tartsak nekik egy edzőtábort Törökországban. Ennek nagyon örültem, hiszen sok jót hallottam a helyszínről, a Titanic Hotelről, ahol minden adott, ami a golfozáshoz és a relaxációhoz szükséges. Nagyon várom már, hogy ott legyünk!”

Beszélgetésünk végén megjegyezte, hogy az oktatás mellett az egyéni versenyzést sem szeretné elhanyagolni.

„Több nagyszerű magyar sorozaton is részt vettem tavaly, amelyeken idén is szeretnék ott lenni, ám egy picit intenzívebben. Igyekszem majd az időpontokat úgy összehangolni, hogy ez megvalósulhasson. Magyarországon a GCT Tour, és a Lugosi Tour szerepel a terveim között, valamint a Profik Országos Bajnoksága, ahol ismét szeretném összemérni magam a kollégákkal! A másik fő cél pedig néhány nemzetközi szereplés, ez feltétele a „B” kategóriás edzői papírnak”zárta nyilatkozatát a tatai Old Lake Golf Club pro-ja. 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés