Teljes értékű golfszimulátorrá változott a Skytrak gép a Sárkányban!

Sokaknak eddig is világos volt, hogy gyakorolni érdemes rajta, ha valaki a valósághoz közeli labda repülési adatokra kíváncsi, de most már pályákat is lehet játszani a gépen!

A közelmúltban installált E6 szimulátor program több típusú gépen is fut már, eddig főleg a Full Swing-et használóknak lehet ismerős - és valóban, a szoftver pontosan ugyanaz. Modern, szép színekkel teli grafika, számtalan gyakorlási és pályajáték lehetőség több pályán is.

Hogy csak néhányat említsünk Bethpage Black, Bay Hill, Mauna Key, Pinehurst, Torrey Pine, Banff Springs, Firestone GC...

Mostantól érdemes foglalni erre a gépre is, és nem elsősorban a másik szimulátorunk foglaltsága miatt! A játék végén akár ki is nyomtathatjuk a score kártyánkat. Végre!

A Skytrak gépen több program közül is választhatnak a gyakorlók. A tapasztalatom szerint továbbra is a készülék saját programja szolgálja a legtökéletesebb driving range élményt. Pontos információt ad a labda indulási irányáról (inside-out, outside-in) a labda pörgéséről (spin), külön értékeli a back spin-t és a side spin-t. Természetesen ezen utóbbi adatok egy egységes spin axis értékre is átválthatók, ha valaki így jobban tudja értékelni az eredményt. Megjeleníti az indulási szöget, labda sebességet, természetesen a carry és total távolság értékeket is. Amennyiben lementjük az ütéseink összes adatát, smash faktortól kezdve a becsapódás szögén keresztül még a labda repülésének magasságát, idejét is láthatjuk.

A Sárkány Indoor Golf Center új erőre kapott, ne hagyja ki az új élményt, hiszen alig több, mint egy elütőhely ára! Az árakat keresse a honlapunkon!

Legyen tél vagy nyár, reggel vagy este a Sárkány Indoor Center a tagoknak mindig nyitva áll!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés