A következő forduló: Thanksgiving Point Golf Course

A Sárkány Center Indoor Golf club következő versenyének helyszínére - Amerikába utazunk.Utah államban, közel Salt Lake City-hez található ez a pálya, amelyet 97'-ben a Golf Digest a top 10-be sorolta. A tour player legenda Johnny Miller tervezte a közel 7000 m-es pályát.Ötvöződik benne egy hegyi pálya a sík, homokos sivatagokkal. Hogy mennyire lesznek"hálásak ezen a ponton" a sorozat golfversenyzői, az hamarosan kiderül...

A hét fordulóból álló versengés mindig tartogat meglepetéseket, hiszen a sorozatversenyekre jellemzően sohasem lehet biztosan tudni a végeredményt.
Miután a mostani versenysorozaton nincs kötelező lejátszási sorrend sosem késő nevezni a versenyekre!
Nagy igazság: néha a részvétel fontosabb mint egy-egy alkalmi győzelem, ráadásul az utolsó forduló eredményei után dupla pontszámot kapnak a versenyzők, ezzel tovább bonyolítva a helyzetet - itt bármi megtörténhet!
Az idei sorozaton 4 kategóriában rendezzük a versenyeket. Hcp VA 0-22-ig, illetve VB 22,1-45.0-ig.
Külön kategóriában indulnak a juniorok és a pro-k.
Fordulónként kiemeljük a legjobb eredményeket, a Longest Drive és a Nearest to Pin ütéseket.

A sorozatversenyek számítási táblázata alapján pontokat kapnak az 1-10.-ik helyezettek. Kategóriaváltás nincs. Eredményegyezőség esetén a hátsó 9 szakaszon elért több stblf pont dönt.

Nevezési díj: 5.000 Ft - fordulónként. Junioroknak: 2.500 Ft, Pro-knak: 5.000 Ft, amelynek 50%-a, a kiosztásra kerülő nyereményalapot képezi.
Díjazás idén sem marad el: kupákkal,értékes bónusz pontokkal, itókákkal, tárgyi ajándékokkal, golfos felszerelésekkel: kesztyű, labda, tee és egyéb kisebb ajándékok az összetett versenyben a kategóriák első három helyezettjeit gazdagítják!

Ne maradjatok le! Az eddigiekhez hasonló nagy küzdelmek helyszíne lesz ismét a Sárkány Indoor Golf Center Full Swing szimulátora.

Az összevont eredményhirdetésre hagyományosan a Hoa Sen vietnámi étteremben kerül sor.
A sorozaton, legalább négy fordulóban elindulókat vendégül látjuk, a kísérőknek, csatlakozóknak 2.490 Ft a színvonalas bőséges kóstoló a vietnami konyha ízeiből, gyerekeknek 12 éves korig 1.490 Ft. 

A versenyre már lehet jelentkezni az alábbi telefonszámon: 06309418048 Lehoczky Gábor 06303254515 Mikulecz Mónika


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés