Diploma a karácsonyfa alatt

„Bízom benne, hogy jövőre jobban teljesíthetek!”

Igen eseménydús és sikeres éve volt Orosz Vandának, aki néhány nappal ezelőtt a floridai The University of Tampa egyetemen diplomázott film- és médiaművészet szakon. Emellett természetesen a golf szempontjából is eredményes szezont zárt, hiszen augusztus elején bemutatkozhatott a felnőtt női válogatottban.

HG Hogyan telnek, így karácsony közeledtével a napjaid?

- Mostanában költöztem ki a kollégiumból és készülünk az ünnepekre a családdal. Minden évben kreatív karácsonyfát állítok, például könyvekből vagy napernyőkből. Az idei még titok… Ha meglesz, mindenképp megosztom veletek! :)

HG Mi a kedvenc menüd? Megengedsz magadnak az ünnepek alatt, a hosszú és fárasztó szezon után egy kis lazítást?

- Kedvencem a töltött káposzta és a halászlé, na meg persze a zselés szaloncukor, bár nem vagyok édesszájú. Most, hogy lesz szabadidőm, több időt tudok a sportra és a golf gyakorlására szánni.

HG Hogyan tekintesz vissza, mit kaptál a 2017-es évtől?

- Tanulmányi szempontból sikeres volt az év, kitüntetéses diplomával végeztem, ám golf téren nem vagyok maradéktalanul elégedett. Az évemre nyilvánvalóan rányomta a bélyegét az utolsó szemeszter, a záróvizsgák… Ettől függetlenül többet vártam magamtól, de bízom benne, hogy jövőre jobban teljesíthetek!

HG Mi volt a 2017-es szezon legemlékezetesebb pillanata?

- Egyértelműen az augusztusi Team Shield Championship volt, amikor először ölthettem magamra a magyar válogatott mezt.

HG Mi a terved, így frissdiplomásként az életeddel, természetesen a golfot is beleértve?

- Film- és médiaművészet szakon végeztem, így a szakmámon belül animációval foglalkoznék szívesen. Természetesen a golfban is tovább kell lépnem, ehhez viszont elengedhetetlen a versenyrutin, hogy jobb és jobb legyek. Majd idővel az edzői pálya sem elképzelhetetlen.

HG És végül: mit üzensz - így ünnepekkor - a golfos társaidnak?

- Kellemes ünnepeket, sok sikert és kitartást a 2018-as szezonra!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés