Szenior bajnoknőnk St. Andrews-ba vágyik

Wieser-Takács Zsuzsa 2016-ban is remek évet teljesített, de ezt idén még feljebb tornázta, ugyanis elhódította a szenior nő bajnoki címet. Szezonjának megkoronázásaként a Magyar Golf Szövetség díjátadó gáláján átvehette az év szenior női golfozója címet.

HG 2017-ben gyakorlatilag mindent megnyertél, amit lehetett a korcsoportodban. Milyen érzésekkel tekintesz vissza a szezonodra?

WZS Színes szezonon vagyok túl, meseszép pályákon volt lehetőségem játszani, amik nem minden esetben "súlyos " pontokat, címeket érő megmérettetések voltak, de olyan milliőben zajlottak, amikre biztos szívesen fogok sokáig emlékezni. Idén is bebizonyosodott, hogy a sok gyakorlás meghozza gyümölcsét, de persze ehhez Errol végtelen türelme is elengedhetetlen volt! Azt hiszem, ő is örül, hogy a sok munkája velem beérni látszik.

HG Mi volt az idényed csúcspontja?

WZS A magyar női szenior bajnoki cím, valamint a Magyar Kupa nettó első hely. Emellett jól sikerült a Sgaravatti Trophy match play része is, ahol 4 mérkőzésből egyszer sem kellett az utolsó három lyukat lejátszanom a nálam jobb HCP-s portugál, illetve svéd játékosokkal.

Kiemelném még a 40. Dunau Pokale nemzetközi csapatversenyt is a németországi Golf Club Ulm-ban, ahol a Pannonia csapata történelmi diadalt aratott. Remek dolog egy ennyire összetartó csapat tagjaként a győzelméért küzdeni. A hangulat felejthetetlen volt!

HG S a szezon legmélyebb gödre, ha volt ilyen?

WZS Egy bunker ahonnan 4 ütéssel sikerült kijönnöm, meg utána egy másikban a gyakorlással eltöltött idő. :-)

HG Mi vár rád a holtszezonban? Miben szeretnél fejlődni?

WZS Remélem nem lesz holtszezon, folyamatosan szeretnék gyakorolni Errol-lal automatikusabbá tenni néhány mozdulatot.

HG Egy ilyen sikeres év után, hova tovább? Milyen cél lebeg előtted?

WZS Nem a HCP javításért játszom, de van egy fogadalmunk a férjemmel, ha mindketten 10 alatt leszünk, csak akkor fogunk St. Andrews Old Course-on játszani. Ő már elérte, remélem hamarosan nekem is sikerül. Rajtam a sor, és akkor utazhatunk!

Na meg persze jövőre azért duplázni szeretnék és megvédeni a szenior bajnoki címemet!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés