Lefektettük az alapokat

Eredményekről, tervekről: ifj. Tringer Lászlóval

A golfélet egyik legnagyobb magyar szakmai tekintélye, ifj. Tringer László mesteredző, a balatonudvari golfpálya menedzsereként és a Balaton Golf Club Sportegyesület elnökeként tért vissza magyar honba. Nem kisebb feladat várt rá, mint hogy felélessze Balatonudvarit a tetszhalott állapotból.

Elkezdeni elölről

Nehéz évünk volt, gyakorlatilag újra fel kellett építenünk mindent. Kezdve a megfelelő csapat megtalálásával, folytatva a pálya rendbetételével, amely jelentős átalakításon ment keresztül. Játszhatóbbá vált - a rough-okat szépen levágtuk, a nádast és a fairway-eket is rendbe tettük, valamint az erdők alját is kitisztítottuk - úgy, hogy annak karakterisztikája nem változott, sőt élvezhetőbb lett. Balatonudvari továbbra is nehéz pályának minősül.

A változtatásokat pozitívan fogadták a golfozók és sokak nagy örömére nem volt elveszett labda! Összességében, amit egy év alatt meg lehetett tenni, mi megtettük. Ez azonban még csak az út eleje, jövőre innen folytatjuk!

Ha kíváncsi a teljes interjúra, akkor semmi esetre se hagyja ki a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumának idei számát!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés