Junior Tour Finálé Balatonudvariban!

Kifogástalan helyszín az országos junior sorozat lezárására Balatonudvari, ahol már számos nagyszerű játékosunkat koronázták bajnokká. A pálya szinte minden szegmense, egy darabka történelem, melyről sokaknak van egy-egy jó sztorija. Lássuk a legfontosabb infókat a finálé előtt!

Buszindulás

A szövetség tájékoztatása szerint, a buszjárat október 30-án, hétfőn reggel 06:00-kor indul a Budapest Kongresszusi Központ parkolójából Balatonudvariba. Kérik a játékosokat és a szülőket, hogy a pontos indulás érdekében időben érkezzenek a helyszínre.

A versenyről

Összesen 72 junior jelezte részvételét a XI., azaz utolsó fordulóra. A verseny 9:30-kor kezdődik. A gyerekek egy ingyen zsetont, valamint korlátozott számban trolleyt igényelhetnek. A Balaton Golf kéri, hogy ilyen esetben/esetekben az igénylők éljenek az előfoglalás lehetőségével az alábbi elérhetőségeken: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 –87-549 -200.

A módosult STARTLISTÁT itt érhetik el: A kategória , B kategória.

50 %-os kedvezmény

Már a versenyt megelőző nap van lehetőség a gyakorlásra, ráadásul az egész szezonban megszokott 50 % -os green fee kedvezménnyel a junioroknak.

Menü

Előétel: Zöldségleves

Főétel: Rántott hús petrezselymes burgonyával

Desszert: Mozart szelet

 

Reméljük az idő is kegyes lesz a résztvevőkhöz hétfőn, a Junior Tour utolsó fordulóján. Egyet bizton állíthatunk: kiválóan előkészített gyönyörű pálya vár a fiatalokra!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés