Szeniorok az új golfozókért újratöltve

Szeretettel várnak minden senior golfozót és golf iránt érdeklődő partnerüket az Academy Golf Budapest rendhagyó páros versenyére, amelynek célja a golf népszerűsítése egy társasági golfverseny keretében október 30-án, hétfőn 14:00 órai kezdettel. Gyakorolni 12:00-től lehet.

A résztvevők 2 fős csapatokban (texas) versengenek, melyekben az egyik tag egy senior játékos, a másik pedig egy golf iránt érdeklődő kezdő. A csapat senior tagja felelős azért, hogy a vendégjátékos a golf írott és íratlan szabályainak megfelelően jelenjen meg a versenyen. Szintén a senior játékos felelőssége, hogy a biztonsági szabályokra felhívja játékostársa figyelmét. HCP limit: a senior játékosokra vonatkozóan, max. 54.

A verseny formája:A verseny során a senior játékos az elütőtől a green eléréséig folyamatosan üt. A gurításokat kizárólag a csapat másik tagja végezheti el. A kiértékelés stroke – HCP elven valósul meg.

Nevezési díj: Páronként 4000 forint.

Nevezési határidő: 2017. október 28. 16.00 óra

Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen és a +36 30 730 3270-es telefonszámon lehet. A Magyar Senior Golfozók Társasága tagjainak pedig, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. várják a nevezést.

Versenykiírás ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés