Szoros küzdelem, izgalmas végjáték

Célegyenesbe fordult a 2017-es ranglista győzelemért folyó harc, ugyanis szombaton, a máriavölgyi pályán rendezett megmérettetést követően már csak néhány lehetőségük van a játékosoknak, hogy javítsanak eddigi pontszámaikon. De ne szaladjunk ennyire előre, lássuk, mi történt a szombati verseny alkalmával, ahol - nem meglepő módon - megtelt a pálya.

A ranglista megmérettetés nagy küzdelmet hozott, amely végül a hazai pályán versenyző 2012-es felnőtt bajnok, Szeberényi Máté (+3) győzelmével zárult. Mögötte, csupán egy ütéssel lemaradva, végzett az idén nyáron visszatérő 2011-es év junior fiú golfozója, Németh Olivér, aki egy szenzációs +4-es score-ral vétette észre magát (vele hamarosan interjút is olvashatnak a HG hasábjain, a szerk.!).

A harmadik legjobb eredményt Wieser Jürgen (+5) érte el, aki teljesítményével több, mint egy hcp-t javított, így nem is csoda, hogy a Nettó Férfi „A” kategóriát is behúzta Hong Yu Wang és Mujahid Tamás előtt, míg a „B” mezőnyben Zhou Hai, Nguyen Hong Hai, Li Wentao volt a sorrend. A női nettóban Dr. Erdei Éva, a junioroknál, Horváth Erik, míg a szenioroknál, Koplányi Tibor győzedelmeskedett.

Az izgalmas és szoros versenyhez, napsütéses, igazi golfidő párosult.

Díjazottak

Bruttó I.: Szeberényi Máté

Nettó Férfi A Hcp 0-18,4 I-II-III.: Wieser Jürgen, Hong Yu Wang, Mujahid Tamás

Nettó Férfi B Hcp 18,5-36 I-II-III.: Zhou Hai, Nguyen Hong Hai, Li Wentao

Nettó Junior I-II-III.: Horváth Erik, Lu Henry, Zsoldos Botond

Nettó Női I-II-III.: Dr. Erdei Éva, Nguyen Thi Thanh Hai, Oravecz Orsolya

Nettó Senior I-II-III.: Koplányi Tibor, Tóth Csaba, Vincze Alajos


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés