Kaincz Kati szintet lépett

„Lehet golf nélkül élni, de nem akarok!”

Bár sokáig vacillált, hogy elinduljon-e a Zalacsányban rendezett Szenior Ősz ranglista versenyen, végül mégis jelentkezett az utolsó pillanatban, Fehér Tibor emlékének adózva. És lám, milyen jól tette! Élete első bruttó győzelmét aratta.

„Kicsit bosszantott, hogy az utolsó két szakaszra elfogyott az energiám és csúnyán elrontottam. Így lett azonban szoros és izgalmas a vége! Ettől függetlenül boldog vagyok, hiszen eddig csak nettóban jeleskedtem. Bár való igaz, ha Szűcs Gabi és Wieser-Takács Zsuzsa ott van, nehezebb dolgom lett volna!

Örülök, hogy jelen voltam nem csak a versenyen, hanem a megemlékezésen is. Nagyon megható volt. Be kell vallanom, megkönnyeztem a beszédeket és nagyon jó érzéssel töltött el, hogy az egész esemény mennyire sokat jelentett Zsizsinek és Katának.”

Az idei szezonjáról:

„Mindig elégedetlen vagyok önmagammal, fejlődnöm kell mentálisan, ne legyenek holtpontok, vagy rossz döntések. Igyekszem minden versenyen feltérképezni, melyek voltak a hibák. Idén voltak biztató eredményeim is, mint például múlt héten a 4 nemzet kupáján.

Azt tudni kell rólam, hogy kincsként őrizgetem a szövetségi kártyákat. Ezért oly fontos számomra, hogy minden évben javítsak a hcp-men. Eddig minden szezonban sikerüt.

A Szenior Ősz bruttó első helye az idei évem Non plus ultrája! Márciusban szívburokgyulladásom volt, amiből nehezen gyógyultam. Többször visszaestem, megfáztam. Orvosi tiltás ellenére settenkedtem ki a pályára. Lehet golf nélkül élni, de nekem hatalmas büntetés lenne az élettől, ha nem játszhatnék!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés