Hétvégén duplázott az Old Lake

Az elmúlt hetekben a társasági versenyek kerültek középpontba a tatai Old Lake Golf Club-ban, ahol ismét megtapasztalhattuk, milyen nagyszerű érzés önfeledten golfozni. Az események során nem első sorban az eredmény, sokkal inkább a kötetlen, vidám hangulatú együttlétek kerültek előtérbe. A szponzoroknak köszönhetően pedig - minden megmérettetésen új világba csöppenhetünk, ráadásul az értékes díjak és nyeremények sem maradhattak el – számolt be nagy örömmel lapunknak, dr. Bábos Réka, a klub igazgatónője.

 

„Remek kis időszak áll mögöttünk, amiben ismét bizonyítást nyert a golf, társaság összekovácsoló ereje. Igazi klubhangulat „feeling” volt a különböző eseményeken.

Ami a hétvégét illeti:

Szombaton a USYS Texas Scramble Golf Cup-on, egyedi hangulatú megmérettetésen vehettek részt a nevezettek. Az időjárás is valamelyest kegyes volt hozzánk, bár a játék végére egy jó kis zuhé érkezett a pálya fölé. A játékosok becsületére legyen mondva, senki sem adta fel és mindenki befejezte a kört.

A legszerencsésebb ismét az Orosz család lett. Ám ezúttal (Novetel Kupa fődíját Oroszné Vecsey Gabriella nyerte) Orosz Sándor volt a szerencsés, aki a szezon egyik legértékesebb díját nyerte el sorsolás útján, azaz egy 5 napos tartózkodást Marbellán 2 fő részére, 4 nap golffal, részvétellel a XIII La Cala World Golf Open-en!

Eredmények:

Bruttó I.: Lengyel Lilla –Lengyel Armand

Nettó Hcp 0-36 I-II-III.

I. Dr. Vofkori Ida Réka - Sátori Ferenc

II. Szász Andrea - Töröcsik Attila

III. Nagy Tibor - Sipter Martin

 

Vasárnapi napon pedig jubilált, a népszerű Business Team Masters Invitational, ugyanis X. alkalommal került megrendezésre a verseny. Az esemény alapot és jó példát teremt az üzleti kapcsolatok kialakítására, illetve továbbfejlesztésére. Bár a verseny előtt végig lógott az eső lába és késő őszi időjárás is volt, a pálya jó állapotban állt a résztvevő csapatok rendelkezésére.

A verseny formája egyéni stableford játék volt 9 szakaszon, szakaszonként egy mulligan (elhibázott) ütés lehetőségével, amit azzal lehetett kiérdemelni, ha a játékos az ütés előtt, az elütők mellett felállított welcomedesk-ről (2cl-es pálinka és whiskey) elfogyasztott egy pohár finom italt.

A pálya lejátszása után par 3-as szakaszokon, a putting greenen és a drivingrange-en (nearesttothe pin) is egyedi feladatok vártak a játékosokra, amelyeknek az eredményeit egyénileg értékelték. A csapatok legjobb 6 nettó eredményét elérő játékosa stableford pontjainak összegét értékelték a vándorkupa odaítélésekor.

A játékot az Iparosok (116 pont) csapata nyerte a Pénzügyesek (105) és a HORECA előtt, akik a Kereskedőkkel együtt 96 pontot értek el. Nagyon jó hangulatú verseny volt, amelynek minden bizonnyal jövőre is lesz folytatása!”(További Eredmények ITT)


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés