Őszi hadjárat - Megjelent a Hungarian Golf Magazin!

Második virágkorát éli az idei golfszezon. A nyári lazítások után mindenki visszatért a jól megszokott hétköznapokba, ezzel együtt pedig újra benépesültek a klubok. Az időjárás az egyetlen, ami a tavaszi dömping idejéhez hasonlóan ismét meg tudja bolygatni a versenyeket, ám a jól edzett játékosok még ezeket az akadályokat is könnyedén veszik.

A Hungarian Golf Magazin csapata mindeközben összeszedte az elmúlt hetek legérdekesebb eseményeit, versenybeszámolóit, és természetesen nem maradhattak el a jól megszokott interjúk sem.

A teljesség igénye nélkül: olvashatnak a XVII. Klubcsapat Bajnokság megmérettetéséről, társasági versenyekről, valamint a nemzetközi magyar sikerekről!

Újabb bajnoki fecske helyezte át időlegesen székhelyét Amerikába. Csányi Olivér sok szép és meghatározó emlékkel a háta mögött kezdte meg életének újabb fejezetét, Vadkerti Adélhoz hasonlóan. Cikkünkben felidézzük, miként is jutott el idáig.

Ha továbblapoznak, érdekes interjút olvashatnak Buna Edvinnel, aki idei nyarának egyik legnagyobb élményéről, a CzechOne Tour két profi versenyéről mesélt lapunknak, „Amatőrként a profik között” címmel.

Ne feledjék: hamarosan érkezik a Hungarian Golf Kincses Kalendáriuma, amelyben a 2017-es szezon történetét foglaljuk össze, hogy a téli hidegben, a pattogó kandallótűz fényében, egy bögre forralt borral a kezükben, legyen alkalmuk visszaemlékezni a szezon szebbnél szebb pillanataira.

Addig is, ha naponta friss hírekre éheznek, és szeretnének tájékozódni az aktuális golfhírekről, akkor látogassanak el a www.hungariangolf.hu oldalra, vagy kövessenek minket a facebookon, illetve az instagramon.

Jó olvasást kívánunk!

 

link:

http://golfmagazin.zsirafkreativ.hu/2zsirfKft/golf/hungarian-golf-2017-per-5/


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés