Csapat Európa-bajnokság - az időjárás szorításában

Nagy próbatétel elé állította az EGA Divízió II-es European Boys' Team Championship résztvevőit a második napon is az időjárás. Az erős, viharos szélhez, a folyamatosan szakadó esőhöz való alkalmazkodás mindenki számára nehéz feladatnak bizonyult, mely alaposan rányomta a bélyegét az eredményekre. Mindenképpen kiemelendő pozitívum Závaczki Bálint és Holló Zsombor teljesítménye, akik +2-es és +5-ös score-ral abszolválták a stroke play verseny második körét. Böndicz Gergő szövetségi kapitány betegesen, rekedtes hangon értékelte a magyar csapat teljesítményét:

„Hideg, esős idő van, ráadásul éjszakára újabb kiadós csapadék várható, emiatt a tervek szerint a holnapi első match play kört is 9 szakaszosra (10-18. lyuk között) rövidítik. Embert próbáló körülmények vannak kint a pályán. Ilyenkor legszívesebben a kandalló mellé kuporodnánk a srácokkal és beszélgetnénk a ropogó tűz mellett.

De kitartunk! A csapat összetartó és mindent megtesz. Le a kalappal előttük! Fantasztikus sportteljesítmény volt ma Závaczki Bálint +2-es score-ja, aki a második nap 4. legjobb eredményét játszotta. De ugyanúgy megsüvegelendő Holló Zsombor +5-ös köre is. Míg a többeknél - Greff Bálint, Rózsa Dani, Sárközi Ricsi, Kemény Kevin -, bízom benne, hogy match play-ben tudnak javítani. Törökökkel kezdünk holnap délelőtt”

A Teljes Eredménysor ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés