Aranyáron mérték hole-in-one-t

Hagyományteremtő céllal, egy fantasztikus klubnappal hangolt a Golfiesta Sportegyesület a szeptember 24-én, vasárnap, Kisorosziban megrendezendő Golfiesta Tour fináléra, ahol középpontban a közösségépítés és a jó hangulat szerepelt. Természetesen egy kisebb golfverseny sem maradhatott el az Academy pályáján, melynek során szerencséjére (vagy pechjére) - attól függ, honnan nézzük - Csikós Gábor hole-in-one-t ütött, így jöhetett a pezsgőzés. A cechet a hagyományokhoz hűen a hole-in-one-t előrő játékos fizette.

 

„Nagyon jó kis nap volt, nyíltnappal egybekötve az Academy Golf Club-ban, ahol a jó társaság és kapcsolatok ápolása szerepelt fókuszban. Több hasonló rendezvényt fogunk tartani a jövőben. Úgy tapasztaltuk, hogy van rá igény. Ezek az események kiválóan alkalmasak a golfsport népszerűsítésére is.

Külön öröm, hogy jelen volt Kim Rasmussen, a Magyar Női Kézilabda Válogatott Szövetségi Kapitánya. A kézilabda mellett, nagy golffanatikus is, 17 hcp-vel. Egy nagyon nyitott, sztár allűröktől mentes, szimpatikus, tisztelettudó személyiség, aki vérbeli profi. A golfhoz való hozzáállásában is ez tükröződik, heti háromszor az Academyn gyakorol.

Ami a Golfiesta Tour V., utolsó fordulóját illeti:

Szeptember 24-én, vasárnap rendezzük a Golfiesta Tour fináléját, a Kisorosziban található Magyar Golf Club-ban. Jelentkezők már szép számmal vannak, de még várjuk a továbbiakat. Mindenképp érdemes jönni, ugyanis ahogy a játékosok megszokhatták idén egy Magyarországon egyedülálló, igazságosabb rendszert hoztunk létre 6 kategóriában: Bruttó I., Nettó A I-II-III.(0.0 - 19.9 hcp), Nettó B I-II-III. (20.0 - 28.9), Nettó C I-II-III. (29.0 - 35.9), Nettó D I-II-III. (36.0 - 45.0), Nettó Junior. Természetesen a hagyományoknak megfelelően, gazdag díjazás várható.”

Versenykiírás ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés