Telt ház a XVII. Magyar Klubcsapat Bajnokságon!

Minden idők legnépesebb Magyar Klubcsapat Bajnoksága vár ránk a hétvégén a kisoroszi Magyar Golf Club-ban – erről a klub elnöke, Nagy István számolt be lapunknak, aki hozzátette, reméli, elnyerik a játékosok tetszését a pályán végzett újítások, amellyel a játékélményt kívánták fokozni.

„Minden csúcsot megdöntve 9 klub 20 csapata nevezett az idei bajnokságra, ami abszolút telt házat jelent! Összesen 120 fő nevezett (51 felnőtt férfi, 14 felnőtt nő, 25 szenior férfi, 12 szenior nő, 18 junior).

Ennek fényében jó hangulatú és a végletekig izgalmas bajnokságra készülhetünk. A Magyar Golf Club 3 csapattal nevezett a tornára. Bízunk benne, hogy a nettó versenyben lehet keresnivalónk és akár a dobogót is megcsíphetjük!

A pálya a megszokott magas minőségben áll majd a játékosok rendelkezésére. Az élvezhetőbb játék kedvéért a következő könnyítéseket tettük: az erdőt a jelenlegi outról biotoppá alakították, ami a helyi szabály szerint azt jelenti, hogy a labdáért be lehet menni, de játszani onnan nem lehet, valamint a 6 cm-es raugh-ot 4 cm-re nyírtuk. Remélem, a résztvevők tetszését is elnyeri!”

A mezőny:

Birdland Golf and Country Club (1), Balaton Golf Club Sportegyesület (1), Budapest Highland Golf Club (2), Magyar Szenior Golfozók Társasága (2), Forest Hills Golf and Country Club (1), Golfclub Imperial Balaton (2), Magyar Golf Club (3), Old Lake Golf Club (4), Pannonia Golf and Country Club (4).


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés