Két csapattal tér vissza a Highland

Csupa jó hírrel szolgálhatunk! Kisebb szünet után a Budapest Highland Golf Club is bekapcsolódik a Magyar Klubcsapat Bajnokság vérkeringésébe és rögtön két csapattal képviselteti magát a hétvégi tornán – erről B. Kiss Gergely, a „B” csapat kapitánya számolt be lapunknak.

„Nagyon örülünk, hogy ott lehetünk XVII. Magyar Klubcsapat Bajnokságon, ahol a célunk a tisztes helytállás és a meglepetés. A bruttó pontszámokra is fókuszáló Bibity Zsolt által vezetett „A” csapat tehetséges, fiatal, single hendicap-eskből áll, mint Vu Fanny, Fülöp Gergő, Kemény Kevin, Lencz Krisztián és Németh Olivér.

Az általam irányított „B” csapat, pedig lelkes, motivált és a Budapest Highland Golf Club társasági életében aktívan résztvevő tagokból áll. Elsőként rögtön itt van a 2016-os női szenior bajnok, Molnár Mari, vagy az ütős poénjairól ismert, Hajdu Steve, a korábbi „7-es vas” honlap megalkotója Buna Edvin és juniorként Lu Henry, aki vasárnap ünnepli 13. születésnapját, valamint Frank Tamás.

Tudatosan készültünk a bajnokságra, Szigeti Csaba és Tóbiás Zsolt pro-k segítségével. Jó volt látni, ahogy közösen gyakoroltak a csapat tagjai. Igyekszünk magunkból kihozni a maximumot. Minden azon fog múlni, hogy mennyire sikerül a pároknak kiegészítenie egymást és összpontosítanunk a két nap során.”

A csapataink nevében ezúton is köszönjük a Highland vezetésének és Pro-knak a támogatásukat!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés