Tata is indít női csapatot!

Rózsavölgyi elvárásai a bajnokság előtt

Közeledik a kisoroszi Magyar Golf Clubban megrendezendő 17. Magyar Klubcsapat Bajnokság, amely a nettó értékelés bevezetésével kezdett ismét virágozni. A tavalyi volt minden idők legnépesebb Magyar Klubcsapat Bajnoksága és reméljük, ezt idén sikerül felülmúlni. Elsőként Rózsavölgyi Jánost, tata klubkapitányát kérdeztük, aki elmondta, hogy idén 4 csapattal vesznek részt a két napos tornán, ráadásul ezek közül az egyik női.

„2016-ban a hangulat, - hála a kétnapos tornán megjelent 6 klub, összesen 14 csapatának - felejthetetlen volt. Nagy öröm továbbá, hogy végre előtérbe kerülhetett az az üzenet, amely a klubcsapat bajnokságot életre keltette, hogy az esemény igazi seregszemle legyen, hogy a klubok megmutathassák magukat. Remélem, idén is hasonlóra készülhetünk!

Külön öröm, hogy sikerült felállítanunk, egy Mervóné Kaincz Katalin (csapatkapitány), Hock Marianna, Sándor Virág, Vass Laura, Lengyel Lilla, Nguyen Luu Lan Hoa összetételű női csapatot is, így az idei bajnokságnak 4 teammel vágunk neki.

Bízunk a dobogóban, bruttóban és nettóban egyaránt és, ha minden összejön, akár két csapattal is a dobogóra állhatunk. Reméljük, sikeres bajnokságnak nézünk elébe!”

Csapatok (kapitány: Töröcsik Attila)

Old Lake „A”:Hideg János, Magyar Tibor, Koller György, Baldauf László, Vass Lajos, Bábos János

Old Lake „B”: Töröcsik Attila, Székely Tamás, Szalay Attila, Bakonyi Zoltán, Wynn Michael, Máthé István

Old Lake „C”: Farkas Péter, Kovács Zoltán, Toma Imre, Szakszon József, Komjáthy Gábor, Dietrich Gábor

Old Lake Női csapat: Mervóné Kaincz Katalin, Hock Marianna, Vass Laura, Nguyen Luu Lan Hoa, Lengyel Lilla, Sándor Virág


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés