Meznerics Gergely az első duplázó

Golfélmény és közösségi szolgálat a GCT-Touron!

Kisebb nyári szünet után folytatódott a GCT Tour, méghozzá a többszörös „év golfklubja” címmel kitüntetett máriavölgyi Pannonia Golf & Country Club-ban, mely az etyeki borvidék közelében, a Habsburg család egykori kúriája köré épült. A nagy múltú, patinás klubot jól ismeri a hazai golfvilág, így nem hiányozhatott a GCT Tour helyszínei közül sem, amely az idei sorozat negyedik állomása volt a balatonudvari, hencsei, zalacsányi fordulók után.

A versenyt egy igazi mariavölgyi specialista, Meznerics Gergely nyerte, aki idén már a második győzelmét ünnepelhette, így ő az első, aki duplázni tudott ebben a különleges sorozatban.

Az eredménye egy lenyűgöző even par volt, melyet, a tatai színekben versenyző Magyar Tibor közelített meg, 77-es ütésszámot játszva. A vezető kettes hcp-t is javított. Ez többeknek sikerült a közel 60 fős mezőnyben.

A harmadik legjobb score-t a hencsei forduló győztese, Zilahy Csaba szállította. Szombaton két bravúrnak is szemtanúi is lehettünk, ugyanis Toma Imre a pálya 14-esén (par5), míg a pénteken születésnapját ünneplő Kuti Gábor profi edzőnk, az 5. szakaszon (par5) ütött eagle-t!

A bruttó mellett, ahogy lenni szokott, nettóban is értékelték a résztvevőket, akik közül a három legjobbat díjazták. A felnőttek „A” kategóriájában Tuba Péter győzött ismét, Magyar Tibort és Toma Imrét megelőzve, míg a „B” mezőnyben Behán Attila diadalmaskodott, Tvarosek Zsolt, illetve Luu Thi Thu Huong előtt.

A szenioroknál is két kategóriát értékeltek. A szenior „A” mezőnyben Molnár Mihály, Iain Lindsay, Kovácsné Földesi Katalin volt az első három sorrendje. A „B” kategóriában pedig Kormány Balázs, Orosz Sándor, Dr. Varga Irén érdemelt tapsot teljesítményéért.

Emellett „Longest drive” (sárga, piros, kék) és a „Nearest to the pin” (sárga, piros, kék) díjakat is kiosztottak.

Ahogy az elmúlt fordulók alkalmával, a máriavölgyi állomáson is igazi közösségi élmény volt ez a verseny, ahol az ételkülönlegességek sem hiányoztak.

A GCT Tour a golfélmény mellett nagy hangsúlyt fektet a közösségi szolgálatra, a pozitív üzenetek átadására is. Így augusztus 26-án, a Pannonia Golf & Country Clubban megrendezett 4. fordulón a jótékonysági jegy megvásárlásával a Csodalámpa Alapítvány által támogatott gyermekeket és családjukat segíthették a résztvevők.

Ne feledjék! Következik a döntő, melyre keresve sem lehetne jobb helyszínt találni az Öreg-tóról híres Tata golfpályájánál, hiszen a maga köré valódi golfkultúrát felépítő Old Lake Golf Clubban álmodták meg Braun Károlyék a versenyt 2016-ban.

Díjazottak

Bruttó I.: Meznerics Gergely

Nettó Felnőtt A Hcp 0-18,0 I-II-III.: Tuba Péter, Magyar Tibor, Toma Imre

Nettó Felnőtt B Hcp 18,1-36,0 I-II-III.: Ifj. Behán Attila, Tvarosek Zsolt, Luu Thi Thu Huong

Nettó Senior I-II-III.: Molnár Mihály, Iain Lindsay, Kovácsné Földesi Katalin

Nettó Senior I-II-III.: Kormány Balázs, Orosz Sándor, Dr. Varga Irén

GCT Pro I.: Tóbiás Zsolt


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés