Sűrű hajrá, nagy feladatok

Csicsi: „Eddig elégedettek lehetünk”

A Symetra Tour egyetlen magyar golfozója, Lajtai-Rózsa Csilla megérdemelt pihenését töltötte az elmúlt időszakban, ezalatt egyik nővére is meglátogatta. Ám a csütörtöki nappal folytatódik Amerika második számú női sorozata, a 210 ezer dollár összdíjazású Sioux Falls GreatLIFE Challenge, augusztus 31. és szeptember 3. között. Csicsivel beszélgettünk.

HG Először is gratulálunk! Nagyszerű nyári szezonon vagy túl. A wisconsini forduló már zsinórban az ötödik CUT-olásod volt, a torna alatt pedig a kilencedik.

 

A -8-as score, csupán egy ütésre volt az áhított dobogótól! Milyen érzések kavarognak benned a wisconsini állomással kapcsolatban?

- Köszönöm a gratulációt! Bár, mint mindig, most is maradt ütés a pályán, de persze sokat vissza is adott. Az elmúlt hetekben újra és újra mikroszkóp alá vettük az eddigi szezont és levontuk a megfelelő tanulságokat.

Jelenleg élvezzük a pihenést, még van egy kis idő a szünetből. Nagyon örülök, hogy az egyik nővérem meg tudott látogatni egy pár napra, szóval igazán ki tudtam kapcsolni az agyam. Természetesen a pihenés mellett átmozgató edzéseket is végeztünk.

HG Hogyan tovább? Már csak a szezon egy harmada van hátra. Jelenleg a 63. vagy a Top 100-as kereseti listán. Hányadik helyen kell végezned, hogy automatikusan bent maradj a Symetra Tour-on, esetleg ismét neki vágsz a LPGA Q-School-nak is?

- A ranglistán a Top 10 mehet fel automatikusan az LPGA-re és a Top 80 tartja meg a Symetra Tour kártyáját az év végén. Még 6 verseny vár ránk és mi már izgatottan készülünk. A szezon végén pedig ismét nekivágunk a q-schoolnak, de az idei eredményeim miatt az első fordulót már átugorhatom. Szóval karácsonyig eléggé sűrű lesz a program idén is.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés