Újabb ranglista Balatonudvariban

Royal Balaton Golf & Yacht Club megmérettetése következik

Igazi golfidő várja a hétvégi balatonudvari rangadót, ugyanis az időjárás előrejelzés szerint addigra elvonulnak az esőfelhők, és megint húsz fok körüli, kellemes napos időre van kilátás.  A versennyel kapcsolatban Varga Adél, a Balaton golf háziasszonya árulta el nekünk a legfontosabb tudnivalókat.

„Ki kell emelni, hogy a Royal Balaton Golf & Yacht Club három ranglistát kapott az idei évre, amelynek helyszínét a Balaton Golf Club Sportegyesület balatonudvari pályája biztosítja. Az első megmérettetésre most szombaton kerül sor. A további kettő, pedig augusztus 19-én és október 21-én lesz.

A fentieket figyelembe véve a Royal Balaton Golf & Yacht Club tagok kedvezményes nevezési díjban részesülnek.

Nagyon fontos információ továbbá minden versenyző számára, hogy a nevezési határidő péntek délben véget ér. Mindenképpen érdemes jelentkezni, ugyanis a hagyományokhoz híven, a szombati ranglista verseny résztvevői a pénteki gyakorló és levezetésként a vasárnapi napon is 20 %-os kedvezményt kapnak a 18 szakaszos green fee-ből. A megmérettetés legjobbjai értékes díjakat nyerhetnek.

A verseny végeztével egy kiadós nyári ebéddel készülünk! Főfogásként, ínycsiklandozó grillhúsokat, isteni salátával és rizzsel tálalunk, míg a desszertként, diósgubát szervírozunk majd.

Nem titkolt célunk, hogy a kedvezményekkel arra sarkaljuk a golfozókat, hogy a hosszú hétvégét a Balatonnál töltsék. A mottónk is ehhez köthető: Ha nyár, akkor Balaton! Hiszen nincs is jobb kikapcsolódás annál, mint a természetben a szeretteivel körülvéve eltölteni egy kellemes, izgalmakkal teli hétvégét.”

Versenykiírás ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés