Szeberényi: „A range felé sem nézek délután!”

 

Felnőtt válogatott golfozónk, Szeberényi Máté (+1) erős körrel nyitotta az 57. Magyar Amatőr Bajnokság első napját. Máté természetesen elégedett az eredményével, ám elmondása szerint nagyon elfáradt, így viccesen meg is jegyezte: „A range felé sem nézek délután!”

„Felemelő érzés volt a Magyar Golf Szövetség új elnökével, dr. Szivek Norberttel találkozni reggel az 1-es elütőn, aki kedélyesen üdvözölte a játékosokat. Nagyon megtisztelő, hogy kilátogatott a bajnokságra!

A nap döcögősen indult és az első négy szakasz után (bogey: 2.,4. szakasz) már +2-ben álltam. Az 5-ös szakaszon azonban jött a várva várt fordulópont. Vizet ütöttem, ám a büntető pont ellenére sikerült visszakapaszkodnom és par-ra menteni a szakaszt, ráadásul a 6-os és 7-es szakaszon elért két birdie-vel egalizáltam a hátrányt. Ez meghozta az önbizalmamat, ami a mutatott játékon (fairway-green-putt) és a score-okon is meglátszott.

A végét azonban nagyon megszenvedtem. Az utolsó néhány szakasz igazi „túlélős” volt. Éreztem, hogy fáradok, de ennek ellenére próbáltam egyben tartani a játékom. Ez többé-kevésbé sikerült is, ennek az eredménye a mai 71-es kör.

Összességében elégedett vagyok a kezdéssel, pláne úgy, hogy idén ez volt a harmadik versenyköröm! Úgy érzem azonban, ennél többre lesz szükségem, ha ott akarok lenni a végelszámolásnál!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés