Kitől, mit vár Hahn Árpi

Fókuszban Szabó Antónia, Horváth Erik és Boross Lili

Pénteken kezdetét veszi az 57. Magyar Amatőr Bajnokság a tatai Old Lake Golf Club-ban, amely kiemelt helyen szerepel valamennyi golfozó naptárában. Ehhez mérten 92 játékos - 23 nő, 69 férfi - adta le nevezését. Profi golfedzőnket, Hahn Árpit, tanítványairól kérdeztük, akik között ott van a bajnoki cím védője, Szabó Antónia is, akiben mestere szerint megvan a potenciál ahhoz, hogy megismételje tavalyi elsőségét. 

 

Szabó Antónia

A hét elején csiszolni kellett a játékán, mivel az elmúlt versenyek elvitték a swing-jét. Úgy érzem helyretettük! Már csak azon múlik Antónia eredményes játéka, hogy el tud-e vonatkozni attól, hogy nem volt minden kerek. Azt szoktam mondani, hogy nem a főpróbának kell sikerülnie, hanem az előadásnak!

Tatán az fog nyerni, aki betartja a stratégiát, azaz a pályának megfelelően játszik. Aki vagánykodik, könnyen pórul járhat, mivel nagyon szűk és vannak benne „csapdák”.

Horváth Erik

Erik fizikálisan és technikailag is folyamatosan fejlődik, a távolságai kezdenek megnyúlni. A regular-okra nagyon oda kell figyelnie. A chip-en és putt-on sok fog múlni, amelyek elengedhetetlenek lesznek számára a jó eredmény eléréséhez. Ha jól sikerülnek az effajta ütései, a jó eredmény sem fog elmaradni.

 

Boross Lili

Lilit egy kisebb sérülés hátráltatja, de ő egy igazi harcos és ott lesz a Magyar Bajnokságon! Ebben az évben nagyon belehúzott és rengeteg energiát fektet a golfba. Bár eredményei még nem igazán tükrözik ezt teljesen, de az mindenképpen sokat mondó, hogy vezeti a női ranglistát. Ez azt jelenti, hogy valamennyi versenyen ott van.  Reméljük, a hétvégén kijön neki a lépés!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
Dátum : 2020-07-01
2
6
12
13
15
Dátum : 2020-07-15
16
20
21
22
Dátum : 2020-07-22
23
30


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés