Vadkerti: „A győzelem kulcsa az alkalmazkodás”

Vadkerti Adél, kortársaihoz képest nyugodtabban készülhetett az 57. Magyar Amatőr Bajnokságra, ugyanis az érettségi eredményétől függetlenül már tudni lehetett, hogy tanulmányait az észak-karolinai Elon University-n folytatja. Ettől függetlenül a matek négyesét kivéve kitűnőre abszolválta a vizsgákat. A tatai Old Lake Golf Club-ban nevelkedett Adél, örömjátékra készül a hétvégén!

„Remekül érzem magam, nincs rajtam nyomás! Tavaly nehéz szezonom volt… Egész évemre rányomta a bélyegét az amerikai ösztöndíj körüli bizonytalanság, hogy vajon sikerül-e elnyernem! November óta azonban biztossá vált, hogy a következő tanévet már egy másik földrészen kezdhetem meg és hódolhatok kedvenc szenvedélyemnek, a golfnak az egyetem női csapatában (8-10 fő). Minden bizonnyal nagy harc várható a versenyre utazó keretbe (5 fő) kerülésért. Addig is még van két hónapom itthon és szeretném kiélvezni!

Rögtön itt a Magyar Bajnokság, ami nagyon érdekesnek ígérkezik! Ha kinézek az ablakon rendkívül erős a szél, plusz az eső is eleredhet. Mindez nyakon öntve egy jó kis nyári kánikulával! Ezek a tényezők mindenképp megkavarhatják a kártyákat. Az lesz a győztes, aki a legjobban tud alkalmazkodni a változó körülményekhez!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés