Miszlai nyerte a Levendula Golf Kupát

Különleges eseménnyel jelentkezett szombaton Balatonudvari, ugyanis a golfverseny a levendula bűvöletében telt. A csodás balatoni klíma, valamint a festői szépségű virágzó levendulasorok mind-mind hozzájárultak a kivételes naphoz, ahol értékes díjak és levendulás ajándékok találtak gazdára a különböző támogatók felajánlásával. A nap legjobbja Miszlai Sándor lett, aki a Bruttó díj mellett a nap leghosszabb ütését is magáénak tudhatta. Varga Adél elégedetten számolt be a forró nyár nap után:

 

„Jól sikerült versenyen vagyunk túl, ahol a kánikula igencsak megnehezítette a játékosok dolgát. A nagy meleg ellen hűtött vizes kis törölközőkkel, valamint folyamatos folyadék utánpótlással védekeztünk.

A jó hangulatú versenyt követően, igazi nyári menüvel készültünk. Hideg gyümölcsleves, grillhúsok és saláta volt a menű, házi almás pitével. A családi körben zajló jó hangulatú napot gazdag díjkiosztóval zártuk, számos értékes nyeremény talált gazdára.

A bruttó első helyezett Miszlai Sándor lett, aki a saját maga által felajánlott rézkarcot vehette volna át, ezért klubtagunk felajánlotta a következő versenyünkre.

Az eredményhirdetés végeztével további értékes ajándékok is gazdára találtak sorsolás útján: gripcsere a Tringer Golfakadémia jóvoltából, 15 ezer forintos vacsorautalvány a Nosztalgia Garden felajánlásából, valamint levendula koszorúk.

 

Találkozzunk vasárnap, amikor egy igazi újdonsággal találkozhatnak a golfozók a balatonudvari pályán. A Start Klubverseny kerül megrendezésre.”

 

Díjazottak

Bruttó I.: Miszlai Sándor 79 ütés

Nettó Férfi A Hcp 0-28,0 I-II-III.: Saághy Pál, Gulyás Gyula, Baldauf László

Nettó Férfi B Hcp 28,1-36 I-II-III.: Schmalz Udo, Csizmadia János, Rothweil Gábor

Nettó Junior I.: Fülöp Gergő

Nettó Női I-II-III.: Szabó Szilvia, Krénusz Andrea, Zsadányi Ildikó


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés