Magyar Amatőr Bajnokság: nevezési hajrá!

Bábos Réka: „Minden adott a sikeres rendezéshez”

Vészesen közeledik Magyarország legnagyobb hagyományú tornája, az 57. Magyar Amatőr Bajnokság, melynek nevezési határideje hamarosan lejár. Legyen részese a történelemnek és jelentkezzen online, egészen vasárnap éjfélig a szövetség oldalán a tavakkal, természetes vízfolyásokkal övezett, ősfás parkban megbúvó tatai Old Lake Golf Club-ban megrendezendő háromnapos megmérettetésre. Legyen akár Ön, az 57. magyar bajnok/bajnoknő! Az előkészületekről Dr. Bábos Réka klubigazgató nyilatkozott lapunknak, aki már tűkön ülve várja a rangos eseményt.

„2012 és 2013 után ismét mi adunk otthont Magyarország legtradicionálisabb versenyének, amely a büszkeség mellett nagy felelősséggel is jár. Ezért mindent megteszünk, hogy a körülmények, a pálya, a lebonyolítás a lehető legjobb legyen és a résztvevők minél komfortosabban érezhessék magukat!

Emeltük a bírók létszámát. Lesz forecaddie, plusz live scoring a klubházban, ahol folyamatosan követni lehet az eredményeket. Emellett éttermünk is teljes erőbedobással üzemel majd, ahol ínycsiklandozó ételekkel és hűsítő italokkal várjuk a játékosokat!

A pálya kiváló állapotban van. Meg merem kockáztatni, hogy a Ladies European Tour idején sem volt ennyire jó, bár való igaz a csapadékmentes nyári időjárás miatt nem olyan szép zöld a fű, mint tavasszal, de ez cseppet sem von le a minőségéből. Mindent megteszünk, hogy a greenek minél gyorsabbak legyek!

Minden adott tehát, hogy egy sikeres bajnokságnak adjunk otthont. Jó játékot kívánok mindenkinek!”

Kérjük, hogy akik a csütörtöki gyakorlónapon részt kívánnak venni, foglaljanak tee time-ot a www.oldlakegolf.com weboldalon, vagy a 06-34-587-620, 06-30-747-2703-as telefonszámon.

Szállás igénylése esetén, érdeklődjön az Old Lake Hotel elérhetőségein:

Tel.: +36-30-926-9656, +36-34-587-720

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés