Uzsonna mellé: I. Match Play kör eredmények

A pénteki stroke play kör után szombaton délelőtt került sor az első ütközetekre Kisorosziban!  Kiderült, kik azok, akik egy lépéssel közelebb kerültek a hőn áhított match play bajnoki címhez.

Izgalomban - ahogy vártuk - nem volt hiány - ahol már match play formában versenyeztek a felek a kialakult 2x 16, 1x3 fős (férfi) és a 1x12 fős (női) csoportokban.

A nőknél a stroke play első négy helyezettje pihent (Morozova Sofia, Vadkerti Adél, Szabó Antónia, Czernecki Laura Panna) szombaton délelőtt, addig riválisaikra egy ütközet várt. A párharcok győztesei – Kiss Polett Karolina, Orosz Vanda, Tóth Maya Napsugár és Jaczkovics Emma Éva csatlakozhattak a már említett Sofia, Adél, Antónia, Laura kvartetthez, velük délután küzdhetnek a négyközé jutásért.

A népesebb férfi mezőnyben is parázs csaták zajlottak. Kötél Bence simán nyert Hideg János ellen, csakúgy, mint szlovén riválisa, Strim Zan Luka az újdonsült szenior bajnok dr. Horváth Péterrel szemben Az egyik legérdekesebb csata Rózsa Dávid és Csányi Olivér között zajlott, amiből a 2016-os felnőtt bajnok Dávid került ki győztesen. Egy hajszál döntött Rózsa Dani javára Hatvári Árpáddal szemben, így délután a Rózsa fivérek egymás ellen játszanak. Győzött még Zwirner Timothy, Kemény Kevin, Závaczki Bálint és a címvédő Greff Bálint is!

További eredmények:

 

A program szombaton 14 órakor folytatódott a II. Match Play körrel!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés