Bíztató kezdés Sofia-tól

Morozova Sofia remek napot produkált. Átmentve az elmúlt hetek remek formáját vezeti a női mezőnyt a VI. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság stroke play játéknapját követően a címvédő Vadkerti Adél és a 2016-os felnőtt női bajnok, Szabó Antónia előtt. Sofia elégedetten nyilatkozott lapunknak.

„Remek nap volt és olykor már unalmas is, ahogy a csajok - Vadkerti Adél, Tóth Maya Napsugár – meg is jegyezték. És való igaz, a végén már én is bele-beleásítottam. Sikerült stabilan játszanom, 16 par mellett 2 bogey-t értem el. Az ütéseim is rendben voltak. A Drive-ok, a chipek jól működtek.

Holnaptól azonban egy más kávéház kezdődik, egy új bajnokság. A match play forma más hozzáállást követel. A taktika nagyban függ az ellenféltől, hogy ő, miként és hogyan játszik. Annyi biztos, hogy máshogy fogok puttolni, mert pl. ma eléggé nyugis volt, azaz nem támadtam a lyukat, csak szépen odagurítottam! :)

Mivel az első négyben végeztem a női mezőnyben, így holnap délelőtti nem játszom, csak délután, így kellően ki tudom pihenni magam az összecsapás előtt!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés