Újabb tehetség a láthatáron

Nagy Ármin: „Golfozó szeretnék lenni, Mami!”

A 2016-os év golf edzője, Tóbiás Zsolt hívta fel figyelmünket tanítványára, Nagy Árminra, aki tavaly május 8-án, 9 évesen kezdett el golfozni, majd alig két hónap múlva, július 11-én már megütötte élete első hole in one-ját a Budapest Highland Golf Club PAR3-as pályájának második szakaszán. A külföldön esküvőszervezőként dolgozó büszke édesanyával, Pintér Zsófival beszélgettünk, aki a lélegzetelállító meseszép szigeten, Cipruson tartózkodik.   

„Természetesen nagyon büszkék voltunk rá a párommal! Amikor bejött Ármin a klubházba, látni lehetett a szemében a csillogást, a gyermeki örömöt! Nem sokkal később mondta is: „Golfozó szeretnék lenni, Mami!” Azóta már minket is megfertőzött a golfszeretetével és elkezdtünk edzésekre járni Tóbihoz, mert szerettük volna hasznosan tölteni az időt a pályán. Mi még gyerekcipőben járunk, de nagyon megszerettük ezt a sportot. Hálásak is vagyunk ezért Dickinson Melindának, aki bevezetett minket ebbe a különleges világba. Korábban voltak előítéleteim a golffal kapcsolatban, de azok mára már szertefoszlottak, és azóta igazi családi eseménnyé vált számunkra a golfozás! Külön öröm, hogy Ármin több osztálytársa is kipróbálta és űzi a játékot!

Hamarosan pedig felfedező túrára indulunk, hogy körbejárjuk a ciprusi golfpályákat, ahol természetesen Ármin is velünk lesz!”

 

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés