Nagy Zsófi: „Készen állunk a Match Play Bajnokságra!”

Alig hogy lecsengtek a Nemzetközi és Magyar Senior Golfbajnokság utózöngéi, máris itt van a következő nagy verseny a VI. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság, amelyet a hagyományoktól eltérően új helyszínen, a Magyar Golf Club-ban rendeznek meg. A magyar Old Course a múltban már többször bizonyított, így minden bizonnyal most sem okoz majd csalódást. A bajnokságnak otthont adó klub, felkészült csapattal és a nyári melegre való tekintettel a folyamatos folyadék utánpótlásról is gondoskodik – erről Nagy Zsófi, a klub vezetője számolt be lapunknak.

 

„Annyi bizonyos hogy fizikailag és mentálisan is megterhelő bajnokság vár ránk úgy a klub, mint a játékosok részéről. Péntek reggel, shut gun starttal 8-kor veszi kezdetét a minden szempontból különlegesnek ígérkező torna. Kemény versenyre van kilátás, ugyanis a tavalyihoz hasonló rendszerben folynak majd a küzdelmek, azaz három napon belül 5 kör vár minden játékosra, annyi különbséggel, hogy az első match play kört nem pénteken délután, hanem szombaton reggel tartjuk.

  1. nap: 09:00 stroke play (shot gun);
  2. nap: 8:00 Match Play 1. forduló (shot gun); 14:00 Match Play 2. forduló (shot gun)
  3. nap: 8:00 Match Play 3. forduló (shot gun); 14:00 Match Play 4. forduló (shot gun)

A stroke play kör után, a fiúk és a lányok külön 16 fős csoportokat alkotva match play formában (4 kör) küzdenek a győzelemért és a világranglista pontokért.

A pálya jó állapotban van és mindent megteszünk, hogy ez így is maradjon a három nap alatt. A golfozók igényeit szem előtt tartva igyekszünk a greeneket felgyorsítani.

Éttermünk is teljes erőbedobással üzemel majd, ahol ínycsiklandó olaszos versenymenükkel várjuk a játékosokat!

Kérjük, hogy akik a csütörtöki gyakorlónapon részt kívánnak venni, foglaljanak tee time-ot a www.magyargolfclub.hu weboldalon, vagy a +26 592 020-as telefonszámon.

Minden adott tehát, hogy egy sikeres bajnokságnak adjunk otthont. Jó játékot kívánok mindenkinek!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés