Csányi nyerte a pünkösdi ranglista versenyt

Az idei 6. ranglista versenyt tartották Pünkösd hétfőn az Alcsútdoboz mellett elterülő par 72-es pályán, ahol a hazai versenyzők több kategóriában is győzni tudtak. A legboldogabb mégis Csányi Olivér lehetett, aki a közel 100 fős mezőny legjobbjának bizonyult és +1-es score-jával megérdemelten vehette át a bruttó győztesnek járó díjat Bui Thanh Phuong (+3), Tóth Maya Napsugár (+6) és a férfi ranglistát vezető Meznerics Gergely (+6) előtt. Míg az újdonsült szenior bajnok dr. Horváth Péter az 5. helyen zárt par fölött 7 ütéssel. A legjobb női eredményt a 2016-os női magyar bajnok, Szabó Antónia (+8) szállította.

A nyári meleg ezúttal sem hagyott alább, de ez sem szegte kedvét a megjelent játékosoknak, akik remekül teljesítettek, hiszen többeknek sikerült a mezőnyből hcp javítaniuk Magyarország egyik legnehezebb pályáján. Ez teljesítmény mindenképp megsüvegelendő, ahogy az is, hogy az ország különböző tájairól érkeztek a játékosok.

Természetesen a bruttó győztes mellett a hagyományokhoz híven a kategóriák legjobb 3 versenyzőjét is díjazták.

Bruttó I.: Csányi Olivér (PGCC)

Nettó Férfi A Hcp 0-18,4 I-II-III.: Bui Thanh Phuong (PGCC), Weng Jin Xing, Dr.Boros Roland

Nettó Férfi B Hcp 18,5-36 I-II-III.: Zhou Hai (BHGC), Mujahid Tamás, Huang Chen Song

Nettó Női I-II-III.: BTran Thi Minh Tam, Dr. Erdei Éva, Pham Kim Yen

Nettó Junior I-II-III.: Berkenyei Daniella (MGC), Somogyi Bence, Mutsy Péter

Nettó Senior I-II-III.: Le Quoc Bao (PGCC), Nguyen Thanh Tuan, Vuong Hoang Huyen

 

A következő fontos esemény, a június 9-11. között megrendezendő VI. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság lesz, amely a tradícióktól eltérően új helyszínen, a Kisorosziban található Magyar Golf Club ad otthont. Az esemény alkalmával újabb értékes pontokkal gazdagodhatnak a legjobbak!

Természetesen az eredményekről folyamatosan tudósítunk!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés