Cserkó Anett duplázott, ismét övé a kristály kupa!

A képen látható gyönyörű kristály kupákkal térhettek haza a President’s Cup legjobbjai, juniús 4-én vasárnap, a Balaton Imperial Golf Club-ban rendezett versenyről. A klub elnöke által predesztinált esemény az elmúlt évekhez hasonlóan teltházas volt. A legboldogabb a mai napon – a tavalyi évhez hasonlóan – a legjobb nettó stableford eredményt elérő Cserkó Anett lett, hiszen 2016 után ismét magasba emelhette a nevével fémjelzett President’s Cup-ot, a hatalmas kristály kupát.

A nap legjobb bruttó eredményét Hujber László szállította +7-es score-ral, amivel magabiztosan gyűjtötte be az abszolút győzelmet Vaszkó Zsombor és Cseh-Németh István előtt. Ők +12-vel teljesítették a par 72-es gyönyörű panorámájú balatongyöröki pályát. A nap megmozdulása Weichselbaumer Josef nevéhez fűződik, aki a pálya 13. szakaszának par 4-esén eagle-t ütött.

Ez a nap nem csak a versenyzésről szólt, hanem a jó hangulatról, amint azt az Imperialban megszokhattuk. Külön öröm, hogy a helyi vadásztársaság is ütőt ragadott az eseményen, és kipróbálták a golfot.

Eredmények:

Bruttó I.: Hujber László

Nettó Hcp 0-18,0 I-II-III.: Probst Bernhard, Vaszkó Zsombor, Cseh-Németh István

Nettó B Hcp 18,1-36,0 I-II-III.: Cserkó Anett, Kováts Levente, Keller Florián

Nettó C Hcp 37-54 I-II-III.: Cser Zsolt Hunor, Aspetzberger Jonas, Heizler Zsuzsanna

Hamarosan a tavalyi év újdonságával, a Strawberry Tour-ral, valamint a nagy népszerűségnek örvendő Balatongyörök Kupával folytatódik a Golf Club Imperial szezonja.

A Strawberry Tour egy olyan nemzetközi sorozat, amelynek számtalan állomása van Európában: Magyarországon kívül Ausztriában, Németországban, Olaszországban, Szlovéniában és Szlovákiában is vannak állomásai. Egy rangos versenyről van szó, hiszen a díjak önmagukért beszélnek. Az öt kategória első három helyezettje egy utazás boldog tulajdonosa lehet, valamint a handicap javítókat is jutalomban részesítik minden fordulón.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés