„Izgalmas nap volt, de kicsit peches voltam”

Egy szusszanásnyi szünet után Lajtai-Rózsa Csilla és caddy-je, Dan Maringer a Symetra Tour nyolcadik fordulójában igyekeznek kiharcolni a CUT-ba jutást. Van miből meríteniük, ugyanis az előző állomáson nagyszerű teljesítményt nyújtva jutottak be a legjobbak közé. A helyszín ezúttal Albany, amely egy tradicionális pálya, ugyanis 1984 óta szerepel a versenynaptárban. A háromnapos torna pénteki nyitónapja felemásra sikeredett, ugyanis míg a pálya első felét even par-ra hozta, addig a második kilencen néhány szakasz nem az ő szájíze szerint alakult. Ennek eredményeként +4-es score-ral a T 100. helyről várhatja a 125.000 $ összdíjazású Fuccillo Kia Classic of NY második körét. A CUT-határ jelenleg +2-nél lett meghúzva.

„Izgalmas nap volt a mai, amely már reggel érdekesen kezdődött, hiszen kisebb tévedésből a 10-es elütőhöz mentünk, Amikor megjelentünk szóltak, hogy mi az egyesről kezdünk! J Időben átértünk, de így egy jó kis kacajjal kezdődhetett a nap.

Jól gurítottam ma a labdát, azonban volt egy pár szerencsétlen szakaszom. Már alig várjuk a holnapot! 7:30-kor kezdünk 10-esről!

A teljes EREDMÉNYSOR ITT


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés