„Örök emlék marad a bajnokság!”

Dr. Horváth Péter élete első bajnoki címének örülhetett a XXVIII. Nemzetközi és Magyar Senior Golfbajnokságon, ám nem feltétlenül csak emiatt marad emlékezetes számára a torna. Beszélgetésünk során a jó hangulatú flightot, valamint a tisztességes fair küzdelmet emelte ki, ahol mindenki örült a másik sikerének.

„Örök emlék marad ez a három nap! Nagyon boldog vagyok a bajnoki címem miatt, de ennél talán még fontosabb, hogy nagyszerű játékosokkal és emberekkel játszhattam együtt. Igazi verseny volt, tour hangulattal, nemes küzdelemmel kiegészülve. Sőt néha már azon kaptam magam, hogy szorítottam Kovács Titusz, vagy Horvath Joseph egy-egy jó ütésért! Nagyon jól összecsiszolódtunk mi hárman és azt hiszem a végére már barátság is köttetett. Így jó élményekkel és nagy motivációval vágunk bele a következő kihívásba, amely a lengyelországi eb lesz a bruttó nemzeti együttessel.

Szeretném megköszönni továbbá Hatvári Árpádnak, hogy caddyzett nekem. Ő legalább annyira jó caddy volt, mint amennyire jó játékos. Most már tudom, hogy mennyi plusz tud adni egy jó caddy. Jól együtt tudtunk dolgozni, megfogadtam a tanácsait, és ami a legfontosabb, sikeresen végre is hajtottam! Ezzel egy pici előnyöm volt a többiekkel szemben.

Összefoglalva: igazi sportélmény volt ez a bajnokság, ahol nagyon jól estek a gratulációk, és az az összetartás, ami ezt a kis szenior közösséget jellemezte. Jó érzés ebbe a csapatba tartozni!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés