Pünkösdi programajánló az Old Lake-ben

Ranglista verseny és komolyzenei koncert a hétvégén

Az előttünk álló pünkösdi hétvégén is nagyszerű versenyek közül válogathatnak a golf szerelmesei. Az egyik ezek közül a tatai Old Lake Golf Club-ban megrendezendő szombati ranglista megmérettetés, amely egy újabb remek alkalom, hogy a játékosok tovább gyarapítsák eddig meglévő pontjaikat. Az esemény névadó szponzora a Peugeot és az Old Lake csapata garantálja a minőségi kikapcsolódást. A golfozók érdekeit szem előtt tartva, a nagy melegre való tekintettel a verseny szombat reggel 8-kor veszi kezdetét. További jó hír a szenior golfozóinknak, hogy a nagy érdeklődés miatt, nettó „A” és „B” kategóriát is hirdetnek. A kupákról, az ajándékokról, és a legújabb Peugeot modellekről kiemelt partnerük, az M5 Center Autószalon gondoskodik! Jelentkezni egészen péntek délelőtt 10 óráig lehet. Versenykiírás ITT

Pünkösd vasárnap, június 4-én, egyedülálló komolyzenei programra invitálja az érdeklődőket az Old Lake, melynek helyszíne az Old Lake Golf Hotel**** lesz.

Vígh Andrea Prima- és Liszt díjas hárfaművész, a Zeneakadémia rektora és Balázs János Prima-, Junior Príma- és Liszt díjas zongoraművész, hangszerbemutató koncertet tart délelőtt 10:00 órától. A térítésmentes belépők még korlátozottan igényelhetők: a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés