Szelek szárnyán Horvath Joseph

A szombati időjárási körülményekhez hasonlóan erős szél uralkodott a hét utolsó napján is. Sajnos ez sokakat visszavetett, ami meg is látszott a Balatonudvariban rendezett, nagy hagyománnyal bíró Balaton Golf Kupa I. fordulójának eredményein is. Nem sikerült senkinek sem 80 ütés alá benéznie. Ettől függetlenül a Balaton Golf csapata jól szervezett, nagyszerű hangulatú nappal ajándékozta meg a résztvevőket, akik közül többen ott voltak a szombati GCT Tour, valamint a zalacsányi ranglista verseny mezőnyében, így élhettek a Balaton Golf csapata által felajánlott különleges 10 %-os kedvezménnyel is. Az ételek finomak voltak és a díjak is önmagukért beszéltek, ugyanis balatoni borokkal, greenfee voucherekkel gazdagodhattak a kategóriákgyőztesei.

A nap legjobbja, az idén remek formának örvendő amerikai származású Horvath Joseph volt, aki toronymagasan győzött 28 bruttó stableford ponttal a hazai színekben versenyző Miszlai Sándor (19), valamint az eddig remek szezont futó, tatai színeket képviselő, Sándor Virág (18) előtt. Negyedik és ötök helyen újra hazai játékosok következtek Kovács Titusz (17), Gulyás Gyula (14). A hatodik helyen megosztva a Forest Hills versenyzője, Szabó János (13) és Balaton Golf játékosa, Szálasi Rudolf végzett, míg a top tízbe még 3 otthon játszó golfozó fért be, Zsadányi Ildikó (12), Kovácsné Földesi Katalin (11), dr. Vértes András (10) sorrendben.

A bruttó I. helyezés melletta nettó kategóriák legjobb 3 golfozóját is díjazták. A Nettó Férfi „A”-ban Szálasi Rudolf végzett az élen, Szabó Jánost és Jászkuti Lászlót megelőzve, míg a „B” mezőnyben Schmalz Udo győzött, Adorján Zsolt és Molnár István előtt.  A nőknél Sándor Virág bizonyult a legjobbnak, míg a második helyen dr. Kománovics Ibolya, addig harmadik pozícióért járó díjat Páll Elisabeth vehette át.

Díjazottak:

Bruttó I. helyezett: Horvath Joseph

Nettó Női

       I. helyezett: Sándor Virág

       II. helyezett: dr. Kománovics Ibolya

       III. helyezett: Páll Elisabeth

Nettó Férfi A (Hcp 0-28) 

         I. helyezett: Szálasi Rudolf

         II. helyezett: Szabó János

         III. helyezett: Jászkuti László

Nettó Férfi B (Hcp 28,1-54)

         I. Udo Schmalz

         II. Adorján Zsolt

         III. Molnár István

 

A díjakat a Laci Pince Csárda, a Dobosi Pincészet, a Skrabski Pincészet, valamint Zala Springs Golf Resort, Golfclub Imperial Balaton és a Forest Hills Golf & Country Club ajánlották fel.

Longest drive női: Zsadányi Ildikó
Longest drive férfi: Horvath Joseph
Nearest to the pin: Horvath Joseph

A Balaton Golf pályán a következő versenyek:
Herend Kupa 2017.05.27., szombat

Hörmann Footgolf Verseny 2017.05.28., vasárnap
 

Jelentkezni a Balaton Golf recepcióján lehet személyesen vagy telefonon: +36 87 549 200


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés