Zilahy nyerte a GCT hencsei fordulóját

A Zselicség kincsesládája ismét mindenkit elvarázsolt

Május 20-án, szombaton második állomásához érkezett Magyarország egyik legexkluzívabb versenysorozata, a GCT Holding Golf Tour. A helyszín ezúttal a nagy népszerűségnek örvendő, a Zselicségi Tájvédelmi körzet közelében fekvő Hencse National Golf & Country Club pályája volt, amely kisebb kihagyás után tért vissza a magyar golf vérkeringésébe nagy tervekkel. A szombati verseny alkalmával újra megmutatta szépségét és ismételten belopta magát a golfozók szívébe. A gyönyörű tavak, ősfák és a lankás terep valódi kihívás elé állította az 54 fős GTC Tour mezőnyét profi edzőinkkel, Fehér Zsolttal és Brúder Balázzsal együtt.

Az ígéretekhez híven a fókuszban ezúttal is a különleges golf élmény állt, amelyet a magas szolgáltatási színvonal tett valóssá. Jó volt látni, ahogy a golfozók már használták a GCT TOUR mobilalkalmazását, melyen követhetők voltak a verseny eredményei! A legnagyobb hiányzó az első forduló győztese, Meznerics Gergely volt. A jó hangulatú megmérettetés alkalmával több kiemelkedő teljesítményt láthattunk, akik az eredményhirdetésen minőségi díjakkal gazdagodhattak.

A győzelmet a mid-amatőrök elnöke, Zilahy Csaba nyerte magabiztosan 30 bruttó stbf. ponttal. Mögötte azonban igencsak szorosan alakult a küzdelem, ugyanis többen azonos eredménnyel zártak. A második helyen, a pénteken születésnapját ünneplő Hideg János (24) végzett, őt követte 23 bruttó stbf. ponttal Székely Tamás, Hatvári Árpád, és Kovács Titusz. A hatodik helyen Dibusz László (20) és Magyar Tibor (20) osztozkodott, akiket Dudás Károly (19), valamint - az első fordulóhoz hasonlóan - a legjobb női eredményt szállító Sándor Virág követett a 9. helyen Komjáthy Gáborral és Dr. Zombori Zoltánnal együttállásban.

A bruttó mellett a nettóban is értékelték a résztvevőket, akik közül a három legjobbat díjazták. A felnőttek „A” kategóriájában Székely Tamás győzött, Hideg János és Sándor Virág előtt, míg a „B” mezőnyben Rozman Péter, Palya Ferenc, Szulyovszky Gábor volt az első három. A szenioroknál is két kategória értékelés volt. A szenior „A” mezőnyben Kovács Titusz végzett az első helyen, Koplányi Tibort és Dibusz Lászlót megelőzve.  A „B” kategóriában pedig Lakatos Péter, Dr. Kománovics Ibolya és Dr. Kissné Földi Beáta érdemelt tapsot teljesítményéért. A profiknál, Brúder Balázs volt a jobb, Fehér Zsoltnál.

Emellett „Longest drive” (sárga: Komjáthy Gábor, kék: Kovács Titusz, piros: Nguyen Luu Lau Hoa) és „Nearest to the pin” (sárga: Palya Ferenc (2.05m), kék: Koplányi Tibor (2.6m), piros: Palotásné H. Zsuzsa) díjakat is kiosztottak.

Igazi közösségi élmény volt, ahol az ízlelőbimbók is használatba vétettek, ugyanis az első fordulóhoz hasonlóan, ínycsiklandozó gasztró különlegességek vártak a golfozókra. Finom ételek és italok, valamint felkészült csapat.

A nap hamisítatlan lounge hangulattal, kerti partyval- a világító lampionok között élőzenével – zárult, ahol az utolsó erőtartalékaikat is mozgósíthatták a játékosok.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés