A Golfiesta is elrajtolt a Magyar Golf Club-ban!

 

Bár az eső némileg ráijesztett a játékosokra szombat reggel a kisoroszi nyitóforduló alkalmával, pánikra nem volt ok, hiszen a résztvevők a nemrégiben átadott fedett elütőket kihasználva tökéletesen fel tudtak készülni a versenyre. Később a nap is kisütött és egy remek hangulatú pompás megmérettetéssel indult útjára a Golfiesta-Accent Hotels Tour.

Az idei év nagy újdonsága a Golfiesta versenysorozattal kapcsolatban, hogy egy Magyarországon egyedülálló, igazságosabb rendszert hoztak létre 6 kategóriában, ahol a Bruttó első díj mellett még 5 Nettó kategóriában díjazták a játékosokat nemtől függetlenül, kimondottan hcp alapján. A hagyományoknak megfelelően, gazdag díjazásban részesültek a legjobbak.

A több mint 40 fővel zajló versengést, - abszolút kategóriában,- a Magyar Golf Club elnöke, Nagy István nyerte, így ő vehette át a Bruttó győzelemért járó díjat. A bruttó kategória mellett nettóban is értékelték a golfFiesta tagokat, de természetesen a nem golfFiestások sem mentek haza üres kézzel, ajándékcsomaggal jutalmazták őket!

Ennek értelmében aNettó A kategóriában Gyulai András szerezte meg a győzelmet, addig a „B” mezőnyben Mujahid Tamás örülhetett. A Nettó C kategóriában Hodina Péter végzett az élen, míg a „D”, 36 felettieknél Gönczi Imre diadalmaskodott. A juniorok között pedig Koharek Anna volt a legjobb a nettó stbl. pontot tekintve. 

A versenysorozat június 17-én folytatódik!

 

Bruttó I. Nagy István

 

Longest Drive Mujahid Tamás

Nearest to the pin Dr.Halász Attila

 

Golfiesta Se eredményei         

A kat.

I. Gyulai András

II. Dr. Karvász Tamás

III .Nagy László Attila

B kat

I. Mujahid Tamás

II. Barabás Tibor

III. Dr. Jaczkovics Krisztina

C kat.

I. Hodina Péter

II. Csőszi Attila

III. Pintér Adrienn

D kat.

I. Gönczi Imre

II. Koharekné Orbán Éva

III. Bujdosó Gábor

Nettó Junior

I. Koharek Anna

II. Krug Izabella

III. Benke Ákos

Gratulálunk mindenkinek!

A Golfiestások köszönik a Támogatóinak Accent Hotels

Naturland Kft., Artudasmenedzsment Kft., Kecskeméti sörmanufaktura, Ízműves Kft.,

valamint a Magyar Golf Clubnak és személyzetének!


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés