Jubilált a Hödlmayr Golf Kupa Tatán

A Novotel Golf Kupa után újabb tradicionális versennyel jelentkezett a tatai Old Lake Golf Club, ugyanis szombaton már a X. Hödlmayr Golf Kupát rendezték meg, ahol a hagyományokhoz híven, gazdag vendéglátás, egyedi díjazás és a megszokott minőség várt a szép számban megjelenő golfozókra, akik viszonzásul pazar hangulattal töltötték meg a remek állapotban lévő tatai par 70-es pályát. A 2008 óta évente megrendezett verseny ezúttal sem okozott csalódást, igazi ünnep volt a klub és a Hödlmayr Hungária Logistics Kft. életében.

A nap legjobb játékosa az osztrák Zwirner Timothy volt, aki 70 ütéssel, - 6 birdie-t is ütve - hódította el a Bruttó győzelmet többszörös korosztályos és felnőtt magyar bajnokunk, ifj. Tóth János előtt, míg a harmadik legjobb eredményt Vass Lajos és Dr. Bohács Zsolt érte el 78-at játszva. Külön öröm volt és az elkötelezettséget bizonyítja, hogy a versenyen Hödlmayr Christine és Hödlmayr Julian, valamint a Hödlmayr Hungária Logistics Kft. ügyvezető igazgatója, Iván György is részt vett. Ráadásul Hödlmayr Julian abszolút sorrendben az igen előkelő ötödik helyen végzett, 79-et játszva.

A bruttó mellett nettóban is értékelték a résztvevőket 5 különböző kategóriában. A helyezettek az erre a versenyre készített egyedi kupákkal, valamint a főszponzor, a Hödlmayr Hungária Logistics Kft. által felajánlott ajándékokkal térhettek haza.

Díjazottak:

Bruttó I.: Zwirner Timothy 70 ütés

Nettó Férfi A Hcp 0-18,4 I-II-III.: Komjáthy Gábor, Dobos János, I. Kovács Zoltán

Nettó Férfi B Hcp 18,5-36 I-II-III.: Zhou Hai, Dr. Schatz Balázs, Tae Young Park

Nettó Junior I-II-III.: Lengyel Letícia Anna, Kobale Soma, Vass Lajos

Nettó Női I-II-III.: Nagy Orsolya, Mag Judit, Oroszné Vecsey Gabriella

Nettó Senior I-II-III.: Dr. Rezek Ödön, Csizinszky László, Orosz Sándor


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés