Tata dupláz a hétvégén

Bábos: „Hagyomány és a minőség az Old Lake-ben”

(kép: 2016-os Hödlmayr Golf Kupa)

A hétvégén két verseny is lesz a tatai Old Lake Golf Clubban. Szombaton a nagy hagyományú Hödlmayr Golf Kupának, míg vasárnap a Lugosi testvérek által szervezett Lugosi Golf Tour nyitóállomásának ad otthont a honi golfozók által kedvelt komplexum - számolt be a klub igazgatónője, Bábos Réka. Hozzátette: „a hétvége, a tradíció és a golf népszerűsítése jegyében telik majd, hiszen a tatai Old Lake Golf Club fontosnak tarja, hogy bevonja az új golfozókat a versenyekbe.

„A Novotel Golf Kupa után újabb tradicionális versennyel jelentkezünk, a jubileumi, X. Hödlmayr Golf Kupával, ahol a megszokott gazdag vendéglátás és jó hangulat várja a résztvevőket.  A 2008 óta évente megrendezett verseny főszponzora, a Hödlmayr Hungária Logistics Kft., amelynek ügyvezető igazgatója, Iván György a golf sport elkötelezett híve és támogatója is jelen lesz. A Hödlmayr család szívügye a golf, így a verseny végeztével a legjobb kezdő női és férfi játékosokat külön díjazzák. Reméljük, idén is sok versenyzőnk lesz, akik közül a legjobbak, egyedi, csak erre a versenyre készített díjakkal, valamint hasznos golfos kiegészítőkkel gazdagodhatnak.

Vasárnap pedig a Lugosi Golf Tour versenyének adunk otthont, ami szintén érdekesnek ígérkezik, ugyanis a jó hangulat és az értékes díjazás mellett, hét kategóriában versenyezhetnek Stableford pontokért a játékosok. Férfi és női kategóriát hirdetünk 36 hendikep felett, illetve alatt, valamint a szeniorokat és a juniorokat külön is értékeljük. Bónuszként az U12-es korosztályt is várjuk a fordulóinkra, akik kilenc lyukon, rövidített elütőről játszhatnak.

Ráadásul a fődíj sem elhanyagolható:

Két 1 hetes CIPRUSI golfút van a díjazásban! Az egyik azé, aki a legnagyobb SZÁZALÉKBAN javít hendikepjén a nyitó és a záró forduló között, a másik CIPRUSI golf-utat hagyományosan a záró fordulón sorsoljuk a résztvevők között.

A fentiekből is jól látszik érdemes Tatát választani. Találkozzunk a hétvégén!”

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
6
8
9
10
12
Dátum : 2020-08-12
13
15
17
21
24
26
Dátum : 2020-08-26
27
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés