Klézli a szeniorok elnökségében

Április 26-án, szerdán a Magyar Senior Golfozók Társasága megtartotta évi rendes közgyűlését, ahol a 2016-os és a 2017-es évek pénzügyi mérlegét, valamint az idei célokat is megbeszélték. Tisztségviselőket: elnököt, főtitkárt és további 5 elnökségi tagot is választottak. Klézli Ferenccel, mint új elnökségi taggal beszélgettünk a kinevezése után.

„Először is nagy megtiszteltetés, hogy alig pár hónapos szenior tagság után felkértek, hogy legyek elnökségi tag, ezzel segítve a jövőben a Magyar Senior Golfozók Társaságának munkáját. A szeniorok fontos láncszemei a magyar golfozói társadalomnak, magas számuk valamint a közösségépítés szempontjából. Olyan példaképek, akik egyrészt össze tudják fogni a különböző junior – felnőtt –mid-amatőr golfozókat, másrészt segítenek megismerni az írott és íratlan szabályokat a fiatalokkal vagy éppen a kezdő golfozókkal. Mindezzel jövőképet is tudnak mutatni a fiatalok elé, hisz előbb-utóbb ők is szeniorok lesznek..

A korosztályi probléma nem csak Európában, hanem itthon is megfigyelhető, a magyar golfozói társadalom öregszik, így az 50 év feletti golfozók aránya pár éven belül az 50 százalékot is elérheti, amennyiben nem történik jelentősebb erősítés a fiatalabb korosztály bevonásában. Ez pedig egy teljesen új értékesítési programot jelent a jövőre nézve. Azonban, hogy ez az átalakulás ne érjen minket meglepetésként, el kell kezdeni az építkezést. Ebben van a mi legnagyobb felelősségünk! Ezért is fontos, hogy az eddig méltatlanul kevesebb figyelmet kapó szenior korosztályt előremozdítsuk. Gondoljunk csak bele, hogy a szeniorok, azaz az úgynevezett „ezüstrókák” jelentős vásárlóerővel és idővel rendelkeznek.

Célunk, hogy a jelenlegi 160 fős taglétszámot növeljük, valamint a nemzetközi porondon kapcsolatot ápoljunk más nemzetek, klubok szenior társaságaival, közös rendezvények által. Ambíciókkal tele és izgatottan várom az előttünk lévő munkát!”


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés