„10 év után először nem vesztettem labdát!”

Handicap megjátszásra készül Krämer

Már csupán egy nap választ el minket az idei Magyar Kupától, így a Hungarian Golf Magazin csapata igyekszik felkutatni azokat a játékosokat, akik ott lesznek az idei viadalon. Ezúttal Krämer Andrást kérdeztük, hogy hova pozícionálja magát a minden bizonnyal közel 100 résztvevőt felvonultató Magyar Kupán.

HG Az Eagle alapján idén még nem indultál versenyen. Milyen formában érzed magad az esemény előtt?

- Idén ez lesz az első versenyem. Egyéb elfoglaltságok miatt egy kicsit késve indul nálam ez a szezon. A korábbi évekhez képest, sokkal kevesebbet játszottam eddig. Máskor májusban már rendben voltak a golfizmaim, Idén ez valószínűleg júniusra tolódik.

HG Tavaly nagyszerűen rajtoltál, hiszen ott voltál a közvetlen élmezőnyben. Végül a hatodik helyen zártál 154 (75, 79) ütéssel. Mire számítasz idén?

- Nagyon boldog lennék ezzel a score-ral! Bár tartok tőle hogy nem fog összejönni. Vasárnap játszottam egy kört Udvariban, és nagyon pozitív meglepetések értek a pályával kapcsolatban. Kipucolt erdő, lenyírt rough-ok, játszható pálya. 10 év után először nem vesztettem labdát! Más pályákon a klubházban hole in one tábla van kitéve, itt - némi malíciával - kint lehetett volna az elmúlt években egy play with one (ball) tábla. Lehet, hogy nem sok nevet olvashattunk volna rajta. Bízom benne, hogy megmarad a kezdeti lendület, és ebben a szellemben üzemeltetik majd a pályát a jövőben is.

Visszatérve a várakozásaimra, elégedett lennék, ha sikerülne megjátszanom a handicap-emet, de annak még jobban, ha jó időben és jó hangulatban telne a hétvége. A jó score-hoz ugyan nincs meg a megfelelő számú "kiütött" range labda, de ezt majd a "labdaéhséggel" igyekszem pótolni.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés