Kecskés: „A fittséggel nem lesz gond”

Élete harmadik Magyar Kupájára készül a magyar golfozók Nellije, Kecskés Kornélia, akinek - elmondása szerint - elfoglaltságai miatt kevesebb ideje jutott a gyakorlásra, mint szerette volna. igyekszik a lehetőségeiből kihozni a maximumot. Az borítékolható mid-amatőr golfozónőnkkel kapcsolatban, hogy fizikálisan bírni fogja a kétnapos terhelést.

„Ami a felkészülést illeti, sajnos idén alig volt időm gyakorolni. A két kezemen meg tudom számolni, hányszor mentem ki játszani pályára. Sokat dolgozom… Ennek ellenére igyekszem kihozni magamból a maximumot. A legfontosabb az, hogy élvezzem a kétnapi játékot. Szerencsére a kisebb sérülésem után már el tudok járni heti kétszer saját személyi edzésemre és egy iron boxra. Tatarek Rezső erőnléti edzőmmel dolgozunk azon, hogy az állóképességgel és a fittséggel ne legyen gond, illetve a core stabilitás-mobilitás is egyre jobb legyen.

Idén a Pannónián és Hencsén játszottam, így még nem volt szerencsém kipróbálni a jelentősen kitisztított és ráncfelvarráson átesett balatonudvari golfpályát, de ahogy hallom a visszajelzéseket, igen csak pozitívak. Remélem nagyon izgalmas, hangulatos verseny lesz és az időjárás is kedvez majd nekünk. Nagyon várom!"


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés