Kitől, mit vár Hahn Árpi a Magyar Kupán

Fókuszban a tanítványok: Antónia, Erik és Lili

Vészesen közeledik a 28. Magyar Kupa időpontja, amely kiemelt helyen szerepel valamennyi golfozó naptárában. Profi golfedzőnket, Hahn Árpit, tanítványairól kérdeztük, hogy kitől, mit vár a szövetségi verseny alkalmával, amelynek idén a Balatonudvari golfpályája ad otthont.

Szabó Antónia

Antóniának mindene meg van ahhoz, hogy jól szerepeljen. Ott van az idei esélyesek között. A felnőtt válogatott tagjaként jó formának örvend, bár való igaz, balatonudvari pályája eddig nem nagyon feküdt neki. Itt a lehetőség, hogy megmutassa mire képes!

Horváth Erik

Erik fizikálisan folyamatosan fejlődik, kezdenek megnyúlni a távolságai, így neki elsősorban a tapasztalatszerzést tűztük ki célul. Hasznos lesz, hogy erős játékosok között pallérozódhat a hétvégén. A chip-en és putt-on sok fog múlni. Ha jól sikerülnek az effajta ütései, a jó eredmény sem fog elmaradni.

Boross Lili

Számára a visszarázódás a cél, a versenyrutin megszerzése. Eddig - a modellkedés miatt - kevesebb ideje jutott a golfra, de idén szeretne annyi versenyen indulni, amennyin csak tud. Nagyobb lépéseket akarunk tenni idén. Ennek az egyik lépcsőfoka a 28. Magyar Kupa. Nála is sok fog múlni a rövidjátékon.


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés