Igazi celebmustra volt az Elle Fashion Show-n

„Az idei divatshow különlegessége volt, hogy témájában a jövő köré épült, a kifutóra pedig indusztriális környezetet varázsoltunk. Pénteken három ifjú francia dizájner nyitotta meg a szakmai napot, majd feltörekvő és már elismert magyar tervezők mutatták be 2017/18. őszi-téli kollekcióikat. A kifutón megjelent Kata Szegedi, a NUDE by NUBU, a Tomcsanyi, valamint új márkaként, a Whispering Wind dresses és a Sophie by Chance. Az Elle Fashion Show ebben az évben a kontrasztok világába repítette a látogatókat, a múlt és a jövő, az indusztriális és a lágy vonások kettőssége jelent meg a kifutón.” - nyilatkozta Liptai Lívia, az Elle Magazin főszerkesztője.

Tehát Párizs újra Budapestre költözött. Az Elle az idén áprilisban ötödik alkalommal mutatta be francia és magyar tervezők munkáit és a rendezvény ez alkalommal a jövő jegyében zajlott a Millenárison, új helyszínen. Magyar és francia designerek kollekcióikon keresztül mutatták be péntek este a 2017-es tavaszi trendeket. David Wong a modern férfi ruhatárának megalkotásához amerikai, ázsiai és olasz útjain szerzett meghatározó élményeket, a Sha­leva Couture kollekciójának hangulatában a Disney híres rajzfilmje, az Aliz Csodaországban világa köszönt vissza, Mirat Cyril pedig Anti-Couture öltözékeivel okozott meglepetést. Kollekciójában vegyítette a sportruházat, kosárlabda és a városi öltözet stílusjegyeit.

A párizsi vendégek mellett a hazai márkák közül a Kata Szegedit ezúttal a kortárs francia építész, Jean Nouvel formavilága inspirálta, az év felfedezettje, a Whispering Wind Tour jövőt idéző színpadán vonultatta fel a Sophie by Chance táskáit is. A Tomcsanyi a kelet-európai luxust idézte, a NUDE by NUBU letisztult darabokat kínált, míg a CAKÓ kollekcióját az átlósan és vízszintesen elvágott arányok, kontrasztok jellemezték.

A nézők soraiban több tucatnyi celeb, énekes, színész és sportoló is helyet foglalt, így a Vígszínház igazgatója, Eszenyi Enikő mellett a Berlinálé győztes Borbély Alexandra és az Oscar-díjas Mindenki című filmben szereplő Szamosi Zsófia, Keleti Andrea, Palya Bea, Piringer Patrícia, Rábaközi Andrea, Szabó Patrícia, Tomán Szabina, Nyári Dia, Mujahid Zoli, Vásáry Andé és a többiek is ott ültek a nézőtéren. A golfosok közül itt volt Kovács Ágnes, Forrai Miklós, Dr. Bohács Zsolt, Boross Lily, Nagy Zsófia is. A este végére combját villantva Sarka Kata is belibbent a rendezvényre.

Természetesen a különböző márkák is színes bemutatókkal készültek, amiket szombaton tekinthettünk meg. A márkák és a szponzorok standokkal is kitelepültek, ahol nyereményjátékok, ajándékok és különféle kedvezményes lehetőségek várták a látogatókat.

 

Dr. Horváth Dávid

 

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
6
8
9
10
12
Dátum : 2020-08-12
13
15
17
21
24
26
Dátum : 2020-08-26
27
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés