Adél az eget kémleli

Helyzetjelentés Balatonudvariból

A nevezés május 1-én lezárult és hamarosan az indulók listája is publikus lesz az idei, 28. Magyar Kupára. Addig is a nagy hagyományú versenynek otthont adó Balatonudvariba kalauzolja el Önöket ifj. Tringer László a golfpálya igazgatója, valamint Varga Adél igazgatóhelyettes:

„Már nagyon várjuk a hétvégén megrendezendő eseményt, ahol bizonyára a magyar golfozók színe-java elindul a nagy presztízsű szövetségi versenyen. A pálya az idén megszokott minőségben áll majd a játékosok rendelkezésre az időjárástól függően, amely az előrejelzések szerint szeszélyesnek ígérkezik. Pánikra azonban semmi ok, igyekeztünk megrendelni a jó időt!

A Balaton Golf csapata is felkészült az idei, 28. Magyar Kupára, ahol a nevezési díjban foglalt vasárnapi gálavacsorán felül ebédmenüvel készül a golfozóknak. Kérjük, aki szeretné igénybe venni ezt a lehetőséget, legkésőbb pénteken jelezze felénk!

A nevezési díj tartalmazza a gyakorló napi green fee-t is, így kérjük a résztvevőket, hogy időben foglaljanak tee time-ot a torlódások és a félreértések elkerüléséért.

Mindenkinek nagyon jó felkészülést és sikeres versenyzést kívánunk a Balaton Golf nevében!”

 


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés