„A SENIOROKÉ A JÖVŐ!”

Horváth lett a senior társaság főtitkára

Ahogy már korábban írtuk, a Magyar Senior Golfozók Társasága évi rendes közgyűlésén megválasztotta tisztségviselőit és Szlávy Tibor után, új fő főtitkárnak, Horváth Bélát nevezte ki, aki ambíciókkal telve várja az előtte lévő munkát!

„Már maga a jelölés is óriási megtiszteltetésként ért, nem beszélve az egyhangú megválasztásomról. Igazán elérzékenyültem, hogy én lehetek a Magyar Senior Golfozók Társaságának főtitkára, egy olyan legendát követve, mint Szlávy Tibor, aki rengeteget tett a magyar golfért és a szenior golfozókért. Ezt az utat kívánom folytatni hasonló lelkesedéssel a munkám során. Nem lesz egyszerű, de igyekszem megfelelni az elvárásoknak és segíteni a Magyar Senior Golfozók Társaságát céljainak elérésében.

Rengeteg munka van előttünk, ezért is üdvözöltem azt a döntést, hogy az elnökség létszáma háromról, öt főre nőtt. A feladatok elosztásáról azonban a következő ülésen dönt majd az elnökség.

Ahogy Dietrich Tamás elnök úr fogalmazott, az idei célunk, a tavalyihoz hasonló sikeres szezon elérése, valamint a szenior játékosok mozgósítása, bevonása a Magyar Senior Golfozók Társaságának életébe. Fontos, hogy a szeniorok még nagyobb figyelmet kapjanak, Ahogy a szlogenünk is hangzik: „A SENIOROKÉ A JÖVŐ!... mert minden ifjúsági és felnőtt versenyző egyszer senior lesz...”

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
6
8
9
10
12
Dátum : 2020-08-12
13
15
17
21
24
26
Dátum : 2020-08-26
27
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés