Május közepén indul a Lugosi Golf Tour

Idén harmadik évfordulóját ünnepli a Lugosi Golf Tour, mely május 14-én indul a nagy hagyományokkal rendelkező Old Lake Golf Club-ban. A népszerű versenysorozatot a Lugosi testvérpár álmodta meg annak idején. Velük beszélgettünk.

HG Miért ajánlanád a versenyt a golfozóknak?

LT A jó hangulat és az értékes díjazás mellett, hét kategóriában versenyezhetnek Stableford pontokért a játékosok. Férfi és női kategóriát hirdetünk 36 hendikep felett, illetve alatt, valamint a szeniorokat és a juniorokat külön is értékeljük. Bónuszként az U12-es korosztályt is várjuk a fordulóinkra, akik kilenc lyukon, rövidített elütőről játszhatnak.

HG Tartogattok valami újdonságot az idei évre?

LB Igen, idén először lesz összesített díjazás. A 7 forduló során a legjobb 4 eredmény alapján választjuk meg mind a 7 kategóriában a Tour Bajnokát. A bajnokok értékes díjazásban részesülnek a záróünnepségen.

HG Ezek szerint érdemes több fordulón is részt venni!

LB Igen, ráadásul a verseny fődíja idén is egy egyhetes ciprusi golfút, amit a záró fordulón sorsolunk ki a játékosok között. Aki több versenyen indult el, nagyobb eséllyel száll harcba, ugyanis annyiszor lesz benne a neve a kalapban, ahány fordulón részt vett.

 Az állomásokon emellett 35 db hévízi hétvége talál majd gazdára, greenfee-vel a balatongyöröki pályára, valamint értékes ajándéktárgyakat és ajándékcsomagokat osztunk ki. A leghosszabb ütést és a lyukhoz Legközelebb ütést is külön díjazzuk minden fordulóban. További meglepetések és újítások is lesznek, de azok legyenek kellemes meglepetések a versenyzőknek!

HG: A Lugosi Golf Tour idén is jónak ígérkezik, mikor lesznek a fordulók?

LB

  • Május 14. Tata
  • Június 3. Balatonudvari
  • Június 24/25 Balatongyörök
  • Augusztus 5/6 Balatongyörök
  • Augusztus 27. Kisoroszi

Ezek közül a balatongyöröki fordulók dupla fordulók, vagyis szombaton délután van egy 9 lyukas verseny eredményhirdetéssel és vasárnap délelőtt is egy. Így 24 órán belül 2 lehetősége is van a játékosoknak jól játszani! Ezek mindig a legkedveltebb versenyeink, sok játékos indul el ezeken a fordulókon.

HG: Ez jól hangzik, már csak egy kérdésünk maradt: Hol lehet jelentkezni a versenyekre?

LB: Jelentkezni lehet az aktuális golfklub recepcióján vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

HG: Köszönjük az információkat és sok sikert kívánunk a harmadik versenysorozathoz!

LB: Mi is köszönjük, és a tour versenyzőinek kívánunk stableford pontokban gazdag versenyszezont!

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31


banner ugynoksegi v2 260px

Keresés